reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Wydaje mi się że taka wpadka to najlepsze co się może przydarzyć. Jak się planuje dziecko to dochodzą lekkie nerwy i stres. Ja bym chciała mieć taka wpadkę ale niestety myślenie o dziecku mi się w głowie od jakiegoś czasu nie wyłącza...

Ja Was rozumiem jak sie staraliśmy to tez sie stresowalam... dzien w dzien szukalam objawów

Teraz siedzę jak na szpilkach... stres ogromny....za 9 dni sie okaże... nie wiem na czym stoję.... maleństwo zmienia DOSŁOWNIE WSZYSTKIO.... po prostu mialam inne plany na ten rok... ja ostatnie lata spędzilam na ciazach, porodach, pieluszkach...mam 2 maluszki w domu... 3 letni i roczne ..mlodszy na cycu... ja nie ogarne tego.. :(
Wiem, ze Wy czekacie z nadzieja na 2 kreski...
Ja czekam po prostu na wynik testu...
Nie chce sama oczekiwać.... co bedzie to będzie...p
Przez te nerwy i stres macica mnie lekko pobolewa

Ostatnia edycja:
reklama
Ja Was rozumiem jak sie staraliśmy to tez sie stresowalam... dzien w dzien szukalam objawów

Teraz siedzę jak na szpilkach... stres ogromny....za 9 dni sie okaże... nie wiem na czym stoję.... maleństwo zmienia DOSŁOWNIE WSZYSTKIO.... po prostu mialam inne plany na ten rok... ja ostatnie lata spędzilam na ciazach, porodach, pieluszkach...mam 2 maluszki w domu... 3 letni i roczne ..mlodszy na cycu... ja nie ogarne tego.. :(
Wiem, ze Wy czekacie z nadzieja na 2 kreski...
Ja czekam po prostu na wynik testu...
Nie chce sama oczekiwać.... co bedzie to będzie...p
Przez te nerwy i stres macica mnie lekko pobolewa
Rozumiem i wierze, że było by Ci masakrycznie ciężko, mam koleżankę z 3 dzieci z malutka różnica ale daje radę laska :-) chociaż początki trudne...no i zwalszcza jak sie mialo inne plany... ja i z wielką nadzieja i z mnóstwem obaw czekam na 2 kreski... wiecznie milion myśli w głowie ;-) ehh trzeba trochę wyluzować bo tym stresem sobie same szkodzimy [emoji38][emoji12]

Dokładnie! Dasz radę bo my kobiety zawsze sobie radę damy :)
Ja się też nakręcam... ciągle mierze temperaturę no ale wciąż jest to 37 i mam takie bulgotanie w brzuchu

Dzieki dziewczyny za pocieszenie...
Realia są takie...
3 latek przychodzi " mumusiu ja chce sie przytulac" kilka razy dziennie
Ledwo chodzacy roczniak tupta za nim... i postękuje póki go nie wezme na drugie kolano..w drugą rękę...
No właśnie... mam tylko 2 ręce.. 2 kolana... nie chcialabym żeby któreś stało w kolejce do przytulania... a oni codziennie sie tulą..
To tylko przykład.. no ale jak bedzie trzeba to jakoś się zorganizuje...

Ostatnia edycja:
Ile przed owu współżyłyście?

U nas wypadek byl 3~4 dni przed owu... ale śluz plodny juz był... pytanie tylko czy plemniki przetrwaly te 3,5 dnia
Wiem że na pewno 2 dni przeżywają te mojego męża.. a ze plemniki męskie są szybsze to 2 synów mam...podobno te żeńskie są bardziej wytrwale...

Z plemikami tak jak mówisz żeńskie niby bardziej wytrwałe ;-) ja caly maraton 2 dni przed, dzien przed i w dzien ovu [emoji6][emoji14][emoji12]

Teoretycznie jak śluz płodny już był to mogły przetrwać. Z drugiej strony 3.5 dnia to trochę czasu jest..

Dziewczyny a u mnie chyba znowu dupa [emoji24]coś zaczyna mi już lecieć to chyba @ takie brązowe bardziej nie krew , zalame się [emoji22] ale wam zycze powodzenia [emoji173]Jeśli pozwólcie to zostanę z wami żeby mi chociaż trochę razniej było .

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry