reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny życzę wam wszystkim powodzenia w testowaniu i nudnych ciąż ☺. Ja miałam termin na 3.10.2016 ☺

Beta 41,6 trzy dni przed terminem @[emoji7] w srode powtórka i oby bylo wszystko pięknie i idealnie:)

KarOls9 juz????:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dotarłam do domu wkoncuNo to tak , Gin zrobił mi usg i zapytał jak się czuje i zapytał czy czuje piersi powiedziałam że tak ostatnio mnie ciągną, to patrzył na to usg i patrzyl i mówi jak nie przyjdzie @ do poniedziałku to widzimy się w poniedziałek a jak przyjdzie to też się widzimy, pytam go A jest nadzieja że nie przyjdzie to się uśmiechnął i mówi że nadzieja jest zawsze i tyle się dowiedziałam . [emoji3][emoji4]To teraz bd sie modlić żeby ta zmora nie przyszła. I za was też dziewczyny żebyśmy były w tym błogosławionym stanie jak to Moja babcia mówiła [emoji5][emoji5]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w drugiej ciąży w dniu @ bylo widac tylko powiekszone costam co moze swiaczyc o ciazy
Pusty pechezyk pojawil sie w 5 tyg a serduszko późno..w 7 czy 8...

No mam nadzieję że u mnie się coś pojawi na usg w poniedzialek[emoji5]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) jestem w tym temacie całkiem zielona i pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum...
Owulacja była mniej więcej 9 stycznia, termin miesiączki na dziś ale nic się nie dzieje...nie planowaliśmy jakoś specjalnie ciąży, stwierdziliśmy ze jak będzie to super, bez stresu i fiksowania, a teraz jednak mam gule w gardle na myśl ze mogę niedługo zostać mama nie wiem czy czekać z testem czy robić już teraz ?

Hej :) jestem w tym temacie całkiem zielona i pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum...
Owulacja była mniej więcej 9 stycznia, termin miesiączki na dziś ale nic się nie dzieje...nie planowaliśmy jakoś specjalnie ciąży, stwierdziliśmy ze jak będzie to super, bez stresu i fiksowania, a teraz jednak mam gule w gardle na myśl ze mogę niedługo zostać mama nie wiem czy czekać z testem czy robić już teraz ?
Leć do aptekI po test , śmialo juz mozesz robić.... 3 min i bedziesz wiedzieć

reklama
Do góry