reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny życzę wam wszystkim powodzenia w testowaniu i nudnych ciąż ☺. Ja miałam termin na 3.10.2016 ☺

Beta 41,6 trzy dni przed terminem @[emoji7] w srode powtórka i oby bylo wszystko pięknie i idealnie:)

KarOls9 juz????:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dotarłam do domu wkoncuNo to tak , Gin zrobił mi usg i zapytał jak się czuje i zapytał czy czuje piersi powiedziałam że tak ostatnio mnie ciągną, to patrzył na to usg i patrzyl i mówi jak nie przyjdzie @ do poniedziałku to widzimy się w poniedziałek a jak przyjdzie to też się widzimy, pytam go A jest nadzieja że nie przyjdzie to się uśmiechnął i mówi że nadzieja jest zawsze i tyle się dowiedziałam . [emoji3][emoji4]To teraz bd sie modlić żeby ta zmora nie przyszła. I za was też dziewczyny żebyśmy były w tym błogosławionym stanie jak to Moja babcia mówiła [emoji5][emoji5]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w drugiej ciąży w dniu @ bylo widac tylko powiekszone costam co moze swiaczyc o ciazy
Pusty pechezyk pojawil sie w 5 tyg a serduszko późno..w 7 czy 8...

No mam nadzieję że u mnie się coś pojawi na usg w poniedzialek[emoji5]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) jestem w tym temacie całkiem zielona i pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum...
Owulacja była mniej więcej 9 stycznia, termin miesiączki na dziś ale nic się nie dzieje...nie planowaliśmy jakoś specjalnie ciąży, stwierdziliśmy ze jak będzie to super, bez stresu i fiksowania, a teraz jednak mam gule w gardle na myśl ze mogę niedługo zostać mama nie wiem czy czekać z testem czy robić już teraz ?

Hej :) jestem w tym temacie całkiem zielona i pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum...
Owulacja była mniej więcej 9 stycznia, termin miesiączki na dziś ale nic się nie dzieje...nie planowaliśmy jakoś specjalnie ciąży, stwierdziliśmy ze jak będzie to super, bez stresu i fiksowania, a teraz jednak mam gule w gardle na myśl ze mogę niedługo zostać mama nie wiem czy czekać z testem czy robić już teraz ?
Leć do aptekI po test , śmialo juz mozesz robić.... 3 min i bedziesz wiedzieć

reklama
Do góry