reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak ja Cię rozumiem... u mnie 13+3 juz było dobrze,a tu znowu dziś mdłości i to takie,ze nie dały mi już spać w nocy. Dodatkowo mam taki dziwny bol w prawym biodrze-aż mi się ciężko obrócić na drugi bok w nocy... ech...
Kurde dziewczyny nie straszcie... myślałam że jak mdłości i spanie przeszły to już nie wrócą....a tu takie niespodzianki [emoji17]

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
Brzmi bardzo podobnie. Kurcze... mam nadzieje, ze ta noc będzie lepsza. Najdziwniejsze jest to,ze w ciągu dnia zupełnie mnie nie boli a wieczorem jakby się wciskal jakiś przycisk bólu.
Ja też jeśli mam jakieś bóle to wieczorem jak już spokojnie usiądę po całym dniu. Lekarz mi mówił że to normalne, bo organizm jest już bardziej zmęczony

nzjdyx8dtnebih09.png

Ojej a mnie tak męczyła zgaga... ale jak !
W końcu wypiłam wodę z cytryną i przeszło.
Uffff ... myślałam, że te zgagi to pod koniec ciąży..
Dobranoc ^_^

do spania rogale takie wielkie polecam, sa mega.
no i ja jutro mam prenatalne, a co do usg, nie wyobrazam sobie miec tylko 3. Dlatego, ze jest mase czynnikow pomiedzy, i chyba dobrze korzystac z takiej mozlwiosci sprawdzenia czy wszystko z dzieckiem i ciaza ok.
Te bóle w biodrze to rwa kulszowa pewnie :( Potwierdzam na to najlepsze jest spanie z wielkim rogalem- poduszką miedzy nogami :)

Ja jestem skapa i rogala nie kupowalam, tylko z domowych poduszek konstruowalam podporki.

Chyba sie tu pochoruje, bo wspolokatorka ciagle okno otwiera, zostawila je na noc i juz mnie boli gardlo i kicham :( Niechze ta kobieta do domu idzie.

Rodzina mi tylko przykrości robi, znajomi mają dla mnie duzo więcej serca.

Wczoraj wieczorem dostalam maila z pracy. Odpisalam, ze chyba sprawa nie jest pilna a ja leze w szpitalu i niewygodnie mi odpisywac telefonem. Odpowiedz była taka, ze dzisiaj rano zamiast isc siku, klepalam maila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

do spania rogale takie wielkie polecam, sa mega.
no i ja jutro mam prenatalne, a co do usg, nie wyobrazam sobie miec tylko 3. Dlatego, ze jest mase czynnikow pomiedzy, i chyba dobrze korzystac z takiej mozlwiosci sprawdzenia czy wszystko z dzieckiem i ciaza ok.
Też mam dziś prenatalne 18.30 daj znać jak będziesz po koniecznie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem skapa i rogala nie kupowalam, tylko z domowych poduszek konstruowalam podporki.

Chyba sie tu pochoruje, bo wspolokatorka ciagle okno otwiera, zostawila je na noc i juz mnie boli gardlo i kicham :( Niechze ta kobieta do domu idzie.

Rodzina mi tylko przykrości robi, znajomi mają dla mnie duzo więcej serca.

Wczoraj wieczorem dostalam maila z pracy. Odpisalam, ze chyba sprawa nie jest pilna a ja leze w szpitalu i niewygodnie mi odpisywac telefonem. Odpowiedz była taka, ze dzisiaj rano zamiast isc siku, klepalam maila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz ? Ustapilo krwawienie? Co do otwierania okna to zgłoś pielegniarce i albo niech okno będzie zamknięte albo niech dadzą Ci inna salę chyba że podpiszą odpowiedzialność za Twoje zdrowie!!!! Nie daj się! jak zjebalam pielęgniarkę bo na mnie wysoczyla o badania że nie poszłam ( bo nikt na wizycie szczegółów nienpodal to ja powinnam jak pies pod drzwiami wszystkimi siedziedzic zaraz po wizycie założyłam że ktoś po mnie przyjdzie to był mój pierwszy w życiu pobyt w szpitalu ) to jej delikatnie powiedziałam co o tym myślę podejście się w momencie zmienilo.

Ja zaopatrzylam sie w nią przed ciążą i uwielbiam. Chłopak też, zawsze jak gdzieś wyjeżdżam to śpi przytulny do rogala :-D

A masz jakiegoś linka które są daj e moja siostra 8 lat temu kupował do dziś to używa ma w środku taki drobny grosik i pokrowiec który można prać też taki chcę tylko nie ja widzę szukać w necie. Podealecie jakiegoś gotowca z fajnym rogalem?

reklama
A masz jakiegoś linka które są daj e moja siostra 8 lat temu kupował do dziś to używa ma w środku taki drobny grosik i pokrowiec który można prać też taki chcę tylko nie ja widzę szukać w necie. Podealecie jakiegoś gotowca z fajnym rogalem?

Link do: Blanca Poduszka ciążowa do spania i karmienia – szara kropki tutaj są tanie i z fajnego materiału.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Do góry