reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

@aspekt ja tez zrobilam zakupy bo zobaczylam rabat mam nadzieje ze dojdzie przed swietami bo z hm bardzo dlugo zawsze czekam, zamowilam tez legginsy ciazowe bo sa przecenione [emoji106] mam nadzieje ze to taka grubsza bawelna zeby dupsko nie prześwitywało [emoji16]
@Margonelka mam to samo! Dzis czulam pieczenie poobserwuje to caly dzien postaram sie wiecej pic i pewnie siegne tak jak radzi aspekt po zurwaine powinna pomoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

odpisałam Ci na priv :D

reklama
Dzięki! Muszę koniecznie znaleźć taki sok. Mam w domu urosept,ale biję się z myślami czy brać... Jutro napiszę do mojej gin,ale dziś jej już nie będę zwracała glowy:)

Dzięki! Muszę koniecznie znaleźć taki sok. Mam w domu urosept,ale biję się z myślami czy brać... Jutro napiszę do mojej gin,ale dziś jej już nie będę zwracała glowy:)
Mój gin mówił że jakby się coś działo z pęcherzem to tylko i wyłącznie urosept. Natomiast nie wiem na ile Ci on pomoże przy już rozwiniętej infekcji...

nzjdyx8dtnebih09.png

Dziewczyny czy któraś z Was ma bule ciągnące w kroczu az do pęcherza a szczególnie przy wstawaniu z łóżka. Wczoraj wzięłam się za porządki w szafach i chyba za dużo tego było. ;-( myślałam że mi przejdzie ale dziś boli dalej. Nie wiem czy dzwonić do lekarza czy do szpitala jechać czy po prostu panikuje. Jutro mam prenatalne zawsze to mnie lekarz zobaczy ale cy czekać czy dziś jechać do szpitala.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was ma bule ciągnące w kroczu az do pęcherza a szczególnie przy wstawaniu z łóżka. Wczoraj wzięłam się za porządki w szafach i chyba za dużo tego było. ;-( myślałam że mi przejdzie ale dziś boli dalej. Nie wiem czy dzwonić do lekarza czy do szpitala jechać czy po prostu panikuje. Jutro mam prenatalne zawsze to mnie lekarz zobaczy ale cy czekać czy dziś jechać do szpitala.

Ja czuje ciągniecie w pachwinach wcześniej bardzo sporadycznie. Od wczoraj jakoś częściej nie wiem czy to faktycznie to rozciąganie czy co

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Ja czuje ciągniecie w pachwinach wcześniej bardzo sporadycznie. Od wczoraj jakoś częściej nie wiem czy to faktycznie to rozciąganie czy co

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png
Ale masz tak non stop czy tylko jak coś robisz konkretnego ja jak leżę nie czuje nic ale jak się przekrecam wstaje to mnie ciągnie.

reklama

Ja jak się przemęcze to mam bóle w dole brzucha jak na okres. Czasami mam też tak poprostu z niczego takie bóle. Czasami sie tym martwię, ale z drugiej strony biorę leki i sie oszczędzam plus nie mam plamień. Zdarzają sie kłujące bóle jednego jajnika gdzie mam sporą torbiel. Zwykle na wszystkie bóle brzucha pomaga leżenie. Jeżeli nie masz plamień, krwawień to ja bym radziła poleżeć na lewym boku (wtedy są najlepsze przepływy dla mamy i dziecka) i mam nadzieje że przejdzie.

Do góry