reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Moje 2,83 cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
1521460948-3ad5b31374ffd4d9-aaaaaa.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny,
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś :)

Mnie od wczoraj pobolewa oko, dolna powieka przy wewnętrznym kąciku, jest delikatne zaczerwienienie... nigdy nie miałam jęczmienia więc nie wiem czy to może być to? Myślicie że mogę robić okłady np. z rumianku?

Cześć dziewczyny,

Mnie od wczoraj pobolewa oko, dolna powieka przy wewnętrznym kąciku, jest delikatne zaczerwienienie... nigdy nie miałam jęczmienia więc nie wiem czy to może być to? Myślicie że mogę robić okłady np. z rumianku?

To raczej nie jęczmień, jęczmień to ropień inaczej a ty masz tylko zaczerwienienie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Cześć dziewczyny,

Jak to jęczmień to okłady powinny pomóc. Możesz spróbować

reklama
Ja nie mogę się doczekać moich badań prenatalnych... Pogoda robi się coraz ładniejsza, chciałabym z niej skorzystać ale muszę się jeszcze trochę oszczędzać. Do mnie powoli dociera, że w tym roku będziemy mieli maluszka w domku :)

Do góry