Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje 2,83 cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Cześć dziewczyny,
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś
Mnie od wczoraj pobolewa oko, dolna powieka przy wewnętrznym kąciku, jest delikatne zaczerwienienie... nigdy nie miałam jęczmienia więc nie wiem czy to może być to? Myślicie że mogę robić okłady np. z rumianku?
Jak to jęczmień to okłady powinny pomóc. Możesz spróbowaćCześć dziewczyny,
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś
Mnie od wczoraj pobolewa oko, dolna powieka przy wewnętrznym kąciku, jest delikatne zaczerwienienie... nigdy nie miałam jęczmienia więc nie wiem czy to może być to? Myślicie że mogę robić okłady np. z rumianku?
Lekarz mówi o 9 tygodniu dopiero jak jest skończony czyli 9t plus dzień to 9 tydzien. My mamy mówimy 10 ale lekarz mówi 9
to zalezy od lekarza, jedni mówią tak, inni mówią tak, jak ktoś się pyta w którym tygodniu jestem to mówieć że w 10 (bo własnie leci 10) jest 9 tygodni skończonych
Trzymam kciuki daj później znać co tam u dzidziHej Laski ja dzisiaj też mam wizytę. Kciuki za wizytujace Mamuśki. [emoji110][emoji110][emoji4]
Wszystko dobrze z dzidzia, wyżej jest fotka. [emoji4]Trzymam kciuki daj później znać co tam u dzidzi