Maalinkaa17
Zaciekawiona BB
Szalona 29. Nie tylko Ty.. Przez te czekanie mam takiego stresa,ze spac nie moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorkuKiedy planujecie informowac o ciazy... bliskich....np. Dziadków etc..?
No właśnie ja nie wiem jak ja siostrze powiem...jest ode mnie młodsza, 7lat po ślubie I nie mają dzieci...nie wiem czy będą mieli...a tu u mnie drugie w drodze. Mam nadzieję, że ucieszy ją moje szczęście.Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku
Kto dzisiaj testuje???
Leć kochana po teścik...albo dwaJa smaze calej trojce nalesniki... teraz jest 8.00 wiec apteka juz otearta...zaraz polece po test