reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Budzę się i ja. Średnio 2-3 razy w nocy na siku. Ale to pewnie przez ilości wody jakie wypijam przed snem.
I od 2 dni, ale tylko w nocy odbija mi się taka nieswiezoscia, co wcześniej mi się nie zdarzało.
Zatestuje jutro. Żeby był wiarygodny wynik.
Trzymam kciuki za Wasze 2 kreski dzisiaj :)

Cześć dziewczynki, witam wszystkie nowe mamusie, oby się objawy potwierdziły i wyszły wszystkim wymarzone dwie kreski ;)
Kiedy planujecie informowac o ciazy... bliskich....np. Dziadków etc..?
Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku :)
Kto dzisiaj testuje???

A mi pęka głowa od wczoraj :/
Zasnęłam z bólem i obudziłam się z bólem. Może to przez nerwy i zaciskanie zębów :/ Rano musiałam aż łyknąć procha.
Myślałam, że to przez ciśnienie wysokie ale mam wręcz niskie.
Młody jeszcze śpi bo jest po antybiotyku i pkola nie chodzi do końca tyg. U nas ferie więc i tak grupy łączone i zbieranina dzieci więc nic go ciekawego nie ominie.

Ja zrobiłam test rano ale o czułości 25 i negatyw znowu. Teraz nie mam już testow więc nie kusi żeby sprawdzać:p
Witam nowe mamusie! I te testujace!:) trzymam mocno kciuki za dwie krechy! To się od jutra posypia bo sporo was testuje na dniach :)

No właśnie przyznawać się kto jeszcze przed testem :)
Trzymam mocno kciuki kochane!
U mnie po czasie wyszedł blady cień na teście, nawet na zdjęciu nie mogłam tego uchwycić...wywaliłam go do kosza i poszłam na betę.
Wczoraj zakupiłam taki płytkowy żeby zrobić i zostawić na pamiątkę ale mam stresa, że nie wyjdzie...ehhh głupia ja :p

Jabłuszkowa ale Ty jeszcze kilka dni do @ masz, dobrze pamiętam?
Mój młody też dzisiaj ferie, jedzie z tatą na działkę na wieś, mały do wakacyjnej koleżanki , stary do roboty :D
Mamisia83 ja tez już testów nie robię, dzisiaj jeszcze na bętę pójdę po 72h żeby przez weekend spokój mieć :)

Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku :)
Kto dzisiaj testuje???
No właśnie ja nie wiem jak ja siostrze powiem...jest ode mnie młodsza, 7lat po ślubie I nie mają dzieci...nie wiem czy będą mieli...a tu u mnie drugie w drodze. Mam nadzieję, że ucieszy ją moje szczęście.

reklama
Do góry