reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Budzę się i ja. Średnio 2-3 razy w nocy na siku. Ale to pewnie przez ilości wody jakie wypijam przed snem.
I od 2 dni, ale tylko w nocy odbija mi się taka nieswiezoscia, co wcześniej mi się nie zdarzało.
Zatestuje jutro. Żeby był wiarygodny wynik.
Trzymam kciuki za Wasze 2 kreski dzisiaj :)

Cześć dziewczynki, witam wszystkie nowe mamusie, oby się objawy potwierdziły i wyszły wszystkim wymarzone dwie kreski ;)
Kiedy planujecie informowac o ciazy... bliskich....np. Dziadków etc..?
Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku :)
Kto dzisiaj testuje???

A mi pęka głowa od wczoraj :/
Zasnęłam z bólem i obudziłam się z bólem. Może to przez nerwy i zaciskanie zębów :/ Rano musiałam aż łyknąć procha.
Myślałam, że to przez ciśnienie wysokie ale mam wręcz niskie.
Młody jeszcze śpi bo jest po antybiotyku i pkola nie chodzi do końca tyg. U nas ferie więc i tak grupy łączone i zbieranina dzieci więc nic go ciekawego nie ominie.

Ja zrobiłam test rano ale o czułości 25 i negatyw znowu. Teraz nie mam już testow więc nie kusi żeby sprawdzać:p
Witam nowe mamusie! I te testujace!:) trzymam mocno kciuki za dwie krechy! To się od jutra posypia bo sporo was testuje na dniach :)

No właśnie przyznawać się kto jeszcze przed testem :)
Trzymam mocno kciuki kochane!
U mnie po czasie wyszedł blady cień na teście, nawet na zdjęciu nie mogłam tego uchwycić...wywaliłam go do kosza i poszłam na betę.
Wczoraj zakupiłam taki płytkowy żeby zrobić i zostawić na pamiątkę ale mam stresa, że nie wyjdzie...ehhh głupia ja :p

Jabłuszkowa ale Ty jeszcze kilka dni do @ masz, dobrze pamiętam?
Mój młody też dzisiaj ferie, jedzie z tatą na działkę na wieś, mały do wakacyjnej koleżanki , stary do roboty :D
Mamisia83 ja tez już testów nie robię, dzisiaj jeszcze na bętę pójdę po 72h żeby przez weekend spokój mieć :)

Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku :)
Kto dzisiaj testuje???
No właśnie ja nie wiem jak ja siostrze powiem...jest ode mnie młodsza, 7lat po ślubie I nie mają dzieci...nie wiem czy będą mieli...a tu u mnie drugie w drodze. Mam nadzieję, że ucieszy ją moje szczęście.

reklama
Do góry