Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze skierowaniem ciążowym przychodnia ma max 7dni na wyznaczenie Ci terminu u specjalistyHej. Byłam dziś na wizycie, z dzidziusiem wszystko w porządku[emoji5]. Widziałam jak macha rączkami i rusza nóżkami [emoji5][emoji7]. Lekarz odstawil mi duphaston. Założył też kartę ciąży. Badania prenatalne mam 5 kwietnia [emoji5]. Niestety nie mam zdjęcia z usg bo gin mi dziś nie dał bo ma nowy sprzęt i nie było papieru ale obiecał że następnym razem dostanę [emoji5]. Tak jak myślałam mam cukrzycę ciążowa i muszę iść do diabetologa. Jutro szwagierka będzie załatwiać mi wizytę jak najszybciej się da.
Sama to wszystko zrobilas??Pochwalę się Wam bo skończyłam robić album dla Krzysia - syna przyjaciółki, która w lutym urodziła. W sobotę idziemy ich odwiedzić. A to nasz prezent [emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Alleluja, chyba mnie kiwi ruszylo [emoji3] zrobilam pyszny koktajl
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Ja nie płaciłamKtora z Was wizytowala na NFZ i na NFZ robila badania? Na skierowaniu mialyscie wszystko wypisane na tym jednym swistku? Moja kolezanka byla dzis u lekarza i on wypisal jej na jednym badania obowiazkowe a na drugim zalecane, powiedzial ze nie trzeba ich robic ale dobrze zeby byly (tam bylo hiv, toxo,tsh itd) i ona sie zastanawia czy bedzie to odplatne skoro wpisal to na osobnym? Placilyscie za to?
Tak. Jestem grafikiem z zawodu...tylko malować mi się już samej nie chciało. Mojemu synkowi zrobiłam bardzo podobna 9 lat temu i tam malowałam wszystko farbkami [emoji4] ręcznie.Sama to wszystko zrobilas??
2 wizyta 22 marca [emoji173]
A wszystko mialas na jednym swistku wypisane?Ja nie płaciłam
Jade po kiwi..potem was nadrobie