reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A ja wróciłam z h&m bez spodni bo były same boyfriendy i tylko jeden model skinnow w moim rozmiarze ..... ale średnio mi się podobały. Będę musiała zamówić online

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej. Byłam dziś na wizycie, z dzidziusiem wszystko w porządku[emoji5]. Widziałam jak macha rączkami i rusza nóżkami [emoji5][emoji7]. Lekarz odstawil mi duphaston. Założył też kartę ciąży. Badania prenatalne mam 5 kwietnia [emoji5]. Niestety nie mam zdjęcia z usg bo gin mi dziś nie dał bo ma nowy sprzęt i nie było papieru ale obiecał że następnym razem dostanę [emoji5]. Tak jak myślałam mam cukrzycę ciążowa i muszę iść do diabetologa. Jutro szwagierka będzie załatwiać mi wizytę jak najszybciej się da.

dui731i.png
ze skierowaniem ciążowym przychodnia ma max 7dni na wyznaczenie Ci terminu u specjalisty

Ktora z Was wizytowala na NFZ i na NFZ robila badania? Na skierowaniu mialyscie wszystko wypisane na tym jednym swistku? Moja kolezanka byla dzis u lekarza i on wypisal jej na jednym badania obowiazkowe a na drugim zalecane, powiedzial ze nie trzeba ich robic ale dobrze zeby byly (tam bylo hiv, toxo,tsh itd) i ona sie zastanawia czy bedzie to odplatne skoro wpisal to na osobnym? Placilyscie za to?

4c3tskjoppjijysx.png

Ktora z Was wizytowala na NFZ i na NFZ robila badania? Na skierowaniu mialyscie wszystko wypisane na tym jednym swistku? Moja kolezanka byla dzis u lekarza i on wypisal jej na jednym badania obowiazkowe a na drugim zalecane, powiedzial ze nie trzeba ich robic ale dobrze zeby byly (tam bylo hiv, toxo,tsh itd) i ona sie zastanawia czy bedzie to odplatne skoro wpisal to na osobnym? Placilyscie za to?

4c3tskjoppjijysx.png
Ja nie płaciłam

Jade po kiwi..potem was nadrobie :)

Sama to wszystko zrobilas??

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Tak. Jestem grafikiem z zawodu...tylko malować mi się już samej nie chciało. Mojemu synkowi zrobiłam bardzo podobna 9 lat temu i tam malowałam wszystko farbkami [emoji4] ręcznie.
Teraz na prezenty zrobiłam już obrazki wklejone z neta.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry