Szalona 29
Moderatorka
Trzymamy kciuki !Ja cały czas plamie. Udało mi sie pilnie umówić do bardzo dobrego lekarza. Idę na 16:15. Mam nadzieje, ze będzie Ok i krwiak sie oczyszcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki !Ja cały czas plamie. Udało mi sie pilnie umówić do bardzo dobrego lekarza. Idę na 16:15. Mam nadzieje, ze będzie Ok i krwiak sie oczyszcza
My tez mamy 30stek w tym rokum..w tym moja w sierpbiuJa w ten weekend baluje mój chłop ma 30 urodziny [emoji4] robimy imprezę w lokalu od znajomych i będziemy musieli przenocować kilka osób -wiec czeka mnie sprzątanie i robienie jedzenia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W poniedziałek będę u niego ale skierowanie to od rodzinnej muszę raczej bo prywatny gin.i tak skier na nfz nie wystawia.
W poniedziałek będę u niego ale skierowanie to od rodzinnej muszę raczej bo prywatny gin.i tak skier na nfz nie wystawia.
Z resztą to chyba pilne, tak? Pewnie pójdę prywatnie bo nfz po kilka miesięcy...a ja jestem z tych co nie umie się wykłócać oswoje prawa... ehhh
Już szukam w google polecanego endo :/
usg wizyta 19.03
W liceum byłam pod kontrolą endo. Miałam zlecony jod pamiętam więc chyba niedoczynność była...nie wiem w sumie nie znam się...A miałaś problemy z tarczyca wcześniej? W pierwszym trymestrze często rozwija się nadczynność i jest to fizjologiczne, pewnie każą Ci zrobić ft4 i ft 3, aby sprawdzić czy tam nie am przekroczen.Jak będą to wprowadza się na chwilę leki na nadczynność i obserwuje. Chyba że to wynika z choroby to wtedy się je utrzymuje. Leki nie są groźne dla dziecka i zawsze lepiej je wziąć. Na pocieszenie lepiej mieć nadczynność niż niedoczynnosc ta druga jest groźna dla płodu. Ale wierzę że to fizjologiczne więc nie martw się ale zrób te dwa badania. Dziecko ma swoją tarczyce od 13 tc więc wcześniej bazuje na twojej i ważne aby wszystko było ok.
W liceum byłam pod kontrolą endo. Miałam zlecony jod pamiętam więc chyba niedoczynność była...nie wiem w sumie nie znam się...
Później miałam epizody hiperprolaktynemii i wykluczali mi guza przysadki.
Tarczyca taka ważna a ja ją olałam...wstyd mi.
Żałuję, że to przegapiłam :/
Tylko dzięki wam poszłam na to tsh bo gin nie zlecił :/
Oby z maluszkiem było dobrze...oby było wszystko ok.
usg wizyta 19.03
Tak za niskie, zapisz sie najlepiej do endokrynologa