Katrina33
Fanka BB :)
To czekamy na wieści po wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na wieści po wizycie
tak, kilka z Nas leży w domu obecnie z krwiakiem na duphastonie lub luteinie luteine zmienili Ci na duphaston pewnie z racji krwawienia, nie wchłaniałaby sie jak nalezy jesli byla dopochwowoHej, ja jestem w 6 tygodniu ciąży, też najpierw miałam plamienia - została mi przepisana luteine i nie przemęczanie się, po 5 dniach brania luteiny dostałam krwawienia, wylądowalam w szpitalu tam po badaniach przepisano mi duphaston i leżenie. Mogę wstawać tylko do toalety. 20 marca mam kontrolną wizyte u lekrza, mam nadzieje, ze krwiak sie wchlonie i bede mogla chociaz wychodzic z domu na krotki spacer. Miała któraś z Was podobnie ?
tak, kilka z Nas leży w domu obecnie z krwiakiem na duphastonie lub luteinie luteine zmienili Ci na duphaston pewnie z racji krwawienia, nie wchłaniałaby sie jak nalezy jesli byla dopochwowo
Ja bylam tego dnia co Ty ostatnio i dzidzia kręciła sie jak szalona [emoji4]Dziewczyny co dzis wizytuja... dajcie znac czy plod sie u was rusza??? Nie chodzi o pykanie serca... tylko czy w tym pecherzu sie przesuwa ..przekreca...obraca???
I ktory to tc
Cześć, brała któraś z Was luteine a potem duphaston ?
tak, bóle pleców są normalne w granicach progu bólu oczywiście.A bóle pleców ? Czy to normalne.. ?
Hej, ja biorę od początku duphaston i luteinę tez chwilowo brałam.Cześć, brała któraś z Was luteine a potem duphaston ?
U mnie snieg pada [emoji23] Mnie juz nic nie zdzwi, skoro w zeszlym roku w maju snieg padal [emoji23]@Szalona 29 - ja już otworzyłam sezon na conversy A tu dziś kropii 4 stopnie. Jeszcze czuję mróz przyjdzie, brrrr.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Sporo Was dzisiaj idzie.
Do okulisty tez?Wyklocac sie nie musisz... juz tu pisalysmy ze w ciarzy zgodnie z rozporządzeniem. W ciagu tygodnia lekarA specjaliste musza Ci termin dac