reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Moje przypuszczenia się potwierdziły. Ciąża się nie rozwija. Poprosiłam jeszcze o powtórne usg jutro, jeśli nic się nie zmieni to dostaję skierowanie do szpitala.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

A wiesz myślałam wczoraj o Tobie. Tak bardzo mi przykro :( trzymaj sie !!! Może jest jeszcze jakaś nadzieja?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć!
Można dołączyć?
Mam już dwuletnią córeczkę. Poprzednią ciążę przechodziłam tragicznie. Walczę z anoreksją i mój organizm jest strasznie wykończony, więc ciąża nie była i nie jest najlepszym momentem w moim życiu. Jednak się bardzo cieszę, bo dzieciaki dają ogromną motywację i siłę do walki.
Dzisiaj byłam u ginekologa i potwierdziłam ciążę. Jestem w 9 tygodniu. Termin wstępnie mam wyznaczony na 15-10-2018. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Cześć!
Można dołączyć?
Mam już dwuletnią córeczkę. Poprzednią ciążę przechodziłam tragicznie. Walczę z anoreksją i mój organizm jest strasznie wykończony, więc ciąża nie była i nie jest najlepszym momentem w moim życiu. Jednak się bardzo cieszę, bo dzieciaki dają ogromną motywację i siłę do walki.
Dzisiaj byłam u ginekologa i potwierdziłam ciążę. Jestem w 9 tygodniu. Termin wstępnie mam wyznaczony na 15-10-2018. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Witaj. Pewnie że tak[emoji5]. Ja mam termin na 17 także zbliżony do Twojego[emoji5]

uhgqcrm.png

Cześć!
Można dołączyć?

Cześć ! Mamy termin na ten sam dzień [emoji173]️

Tak teraz w marcu skończy 2,5 roku
emoji6.png
. Mały urwis z niego :). Ty za to urodziłas w Wigilię jak moja koleżanka
emoji4.png
niesamowity prezent pod choinkę
emoji16.png
.

uhgqcrm.png
Sama urodziłam się dzień po Wigilii, więc taki prezent choinkowo urodzinowy. Taki prezent na 18-stkę :D Mała jest takim bardzo żywym i pozytywnym dzieckiem <3 Choć zaczyna się buntować i nie zawsze mam siłę, ale jest przekochana ;)

reklama
Do góry