reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Moje przypuszczenia się potwierdziły. Ciąża się nie rozwija. Poprosiłam jeszcze o powtórne usg jutro, jeśli nic się nie zmieni to dostaję skierowanie do szpitala.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Moze jednak jutro się uda. Trzymamy mocno kciuki za Was

f2w3yx8dzn9qtsaa.png

reklama
6t2d dziś

A na jakim etapie jesteś jeśli chodzi o USG, jest pęcherzyk, zarodek? Dlaczego się nie rozwija??
Ja byłam na USG tydzień temu w 6t1d, był tylko pęcherzyk i lekarz powiedział, że mam przyjść za tydzień czyli jutro i już może będzie lepiej, to może Ty też poczekaj jeszcze z tydzień???

A na jakim etapie jesteś jeśli chodzi o USG, jest pęcherzyk, zarodek? Dlaczego się nie rozwija??
Ja byłam na USG tydzień temu w 6t1d, był tylko pęcherzyk i lekarz powiedział, że mam przyjść za tydzień czyli jutro i już może będzie lepiej, to może Ty też poczekaj jeszcze z tydzień???
Nie ma nawet pęcherzyka zołtkowego w pęcherzyku ciążowym, więc wychodzi na to, że ciąża zatrzymała się na 4-5 tyg o ile dobrze zrozumiałam

Nie ma nawet pęcherzyka zołtkowego w pęcherzyku ciążowym, więc wychodzi na to, że ciąża zatrzymała się na 4-5 tyg o ile dobrze zrozumiałam

Ja też nie miałam w 6t1d a jakiej wielkości masz pęcherzyk?? Może owulacja była później??

reklama
Ja też nie miałam w 6t1d a jakiej wielkości masz pęcherzyk?? Może owulacja była później??
0.56 albo 0.58 cm, nie wiem, wielkość podała mi po informacji, że ciąża się nie rozwija. W każdym razie ja byłam na pierwszej wizycie w 4t2d i twn pecherzyk jest teraz minimalnie większy, a minęło dwa tygodnie

Do góry