Powodzenia! może woda z imbirem by Ci pomogła? ponoć daje radęJa mam dziś wyzwanie bo musze jechać z synem na szczepienie a z godzinę albo więcej zawsze czekamy a rzygam od rana jak zaczarowana, mam nadzieje że nie narobie syfu w przychodni [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Szalona 29
Moderatorka
Macie jakieś swoje marzenia co do płci dziecka? Wiem, że najważniejsze aby dziecko urodziło się zdrowe i tego nic nie przebije Ja myślę, że u mnie rośnie mały mężczyzna
Dziewczynka dziewczynka dziewczynka !
A jak bedzie chlopiec... no coz ..dywan w autka w pokoju zostanie i tez bede kochac najmocniej na świecie
mojego czasem coś weźmie i zmienia zdanie, a to zazwyczaj jest wtedy jak siedzi przed TV i gra na konsoli. Wtedy stwierdza, że przydałby się syn bo miałby z kim pograć ;DA mój mówi: w co ja będę się z nią bawił a z chłopcem to w piłkę pogram
Ostatnia edycja:
Szalona 29
Moderatorka
Moj tez mowi o konsoli..ale ma juz 2 synow czeka tyljo az skoncza odpowiedni wiek...
Hehe
Ja z 2 ynami mialam dluugo mdlosci do 12 tyg.. i dłużej
A teraz tydzien..i zniknęły..
Ja też bym sie nie sugerowala objawami...
Za to wierze w te badania na plemniksch..ze te zenskie zyja dłużej
U mnie 4 dni przed owu...wiec dziewuszka musi byc hihi
Hehe
Trzymam kciukiMoj tez mowi o konsoli..ale ma juz 2 synow czeka tyljo az skoncza odpowiedni wiek...
Hehe
Emol
Fanka BB :)
Ja wlasnie nie mogę i mam nawet trochę wyrzuty sumienia jak narzekam na zmęczenie bo moja mama miała 7 letnie bliźniaki i siostra 2 miesiące i rozwód brała. I 5 lat sama zapierniczala.Ty podziwiasz mnie ja podziwiam samotne matki..jak daja rade?
Mnie nie ma co podziwiac, mam wsparcie męża... i wszystko to jest kwestia organizacji...ja robie 2 butelki na raz.. kapie 2 synow na raz... obaj ladnie klada sie spac o 18.30...wieczory sa dla mnie..i najwazniejsze.. raz na jakis czas wychodzic samemu z domu...ale nie do biedry na zakupy.. chodzi o psychiczny odpoczynek. Zeby cierpliwosci nabrac...ja na lyzwy jezdze.. lub na zakupy z ciuchami..no kto co lubi
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
justyna612
Co do płci, to nie wiem czy chciałabym chłopca czy dziewczynkę. Mam już synka i w pierwszej ciąży liczyłam na chłopaka. Teraz to cała rodzina chce dziewczyne. A ja... Nie wiem.... Nie lubię różowego, więc gdy będzie dziewczyna to i tak będzie nosiła ubrania po bracie
justyna612
Ja nie mogę prowadzić samochodu, jestem rozkojarzona i często mam zawroty głowyNie macie problemów z jazdą w komunikacji??? Ja autobusem wczoraj wracałam na 2 razy, musiałam wyjść i pooddychać. A dziś jechałam metrem do pracy i patrzenie w telefon też już odpada, bo robiło mi się niedobrze.
reklama
Emol
Ja czytałam w jakimś magazynie dla ciężarnych i mam ze dmuchanie w chusteczkę można nauczyć przy świecy. Najpierw trzeba zdmuchnac świece za pomocą ust, potem nosa i potem zatykamy każda z dziurek i jedna dziurka. Może to się sprawdziMoje do roku to na cycu byly i... teraz dostaja kaszki na dobranoc..latem jak dzien jest dluzszy wiec do 19 jestesmy na dworzu... jedza.. kapiel...i na punkt 20 śpią.... cale przygotowanie trwa u mnie goddzine.a do 22 to mamy z mezem czas dla siebie
Ze snem nie ma problemu, ale z odpieluchowaniem w nocy juz mam problem...
dzieci jedne rzeczy łapią szybko a za to inne gorzej...nawet dodawac do 10 umie..po angielsku ponad 100slow zna... ale sika w nocy w pampers..i wydnuchac w chusteczke nosa nie potrafi..i nie umiem go nauczyc..on wciaga.. zamiast wydmuchac.. i potrafi byc niegrzeczny jak kazde dziecko
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: