reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Macie jakieś swoje marzenia co do płci dziecka? Wiem, że najważniejsze aby dziecko urodziło się zdrowe i tego nic nie przebije:) Ja myślę, że u mnie rośnie mały mężczyzna :)

A czy można coś sądzić na podstawie mdłości? Podobno przy córce beta hcg ma wyższe poziomy i są większe mdłości. Jeżeli tak to ja dziś sie czuje jakbym miała mieć ze dwie córki :) okropne mdłości obudziły mnie ok 5 i tak już sie mnie trzymają... Z synkiem napewno mialam o wiele lżej, wtedy nie wzięłam ani jednego dnia wolnego z powodu mdłości... A teraz ledwo z łóżka wstaje.

reklama
Macie jakieś swoje marzenia co do płci dziecka? Wiem, że najważniejsze aby dziecko urodziło się zdrowe i tego nic nie przebije:) Ja myślę, że u mnie rośnie mały mężczyzna :)
Mi w sumie obojętna płeć przy 1 dziecku ale jakbym miała wybierać to chłopca, a mąż dziewczynkę. [emoji5]

A czy można coś sądzić na podstawie mdłości? Podobno przy córce beta hcg ma wyższe poziomy i są większe mdłości. Jeżeli tak to ja dziś sie czuje jakbym miała mieć ze dwie córki :) okropne mdłości obudziły mnie ok 5 i tak już sie mnie trzymają... Z synkiem napewno mialam o wiele lżej, wtedy nie wzięłam ani jednego dnia wolnego z powodu mdłości... A teraz ledwo z łóżka wstaje.

Nie ma na to reguły ;) ja w ciąży z obydwiema córkami nie miałam ani razu mdłości .Teraz lekko mnie muli ,ale przeczuć nie mam żadnych.

chyba nie ma reguły :) tak samo się mówi, że jak ciężarna "brzydnie" w czasie ciąży to będzie córka bo zabiera jej urodę :D nie wiem czy faktycznie można wnioskować po dolegliwościach :) Moja ciotka ma 3 córki i przy każdej miała inaczej :)

Nam tez w sumie obojętnie, choc moze ciut bardziej chcemy chlopca i czuje ze bedzie chlopiec [emoji4]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

reklama
Masz bardzo wyrozumiałego synka Szalona :) fajnie że, tak że sobą współpracują dzieciaki :)
W aspekcie snu jest wyrozumialy..no i na tym koniec :) hehe nie mam tak kolorowo :) nie wszystkim sie dzieli..i z ta współpracą..hehe. no cóż oni nie wspolpracuja... 3 latek tworzy a roczniak niszczy... dopiero jak zaaranzuje zabawe ... kto pierwszy czy ja ze starszym wybuduje wieze z klockow...czy roczniak ja zniszczy..i tsk sie scigamy..wszyscy maja radoche...ale jak sa sami i starszy cos tworzy a mlody niszczy to jest dramat i wrzask :)
Starszy ma prawo by mu nie niszcyzc jego arcydziela..a mlody wiadomo..nie skuma tematu.. bo jest na innym etapie rozwoju.. ale jest wesolo.... mlody tak czesto obrywal od starszego, ze sie juz wyrobil..i przewrocic sie juz nie da...i wyrwac sobie zabawki juz tez nie pozwoli... a jak dojdzie trzecie... haha no wesolo będzie.. sie doczekac nie moge...
Pewnie jeszcze inaczej bedzie organizacja wygladac...wyjdzoe w praniu

Do góry