reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja tez dostalam odrazu karte ciazy w 7tc. Suplementow nie biore bo nie sa dobre. Biore żelazo, jod, wit D i folik [emoji4]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

A czemu suplementy nie są dobre? Ja właśnie w ciąży takie biorę.

Mi kartę lekarz założył w 6 tygodniu, badania mam porobione , wyszła mi glukoza przekroczona nieznacznie, ma któraś dziewczyny stan przedcukrzycowy? ? Dzisiaj wizyta, zobaczę co lekarz powie :(
@ranny.ptaszek ja się zapisałam na NFZ do swojego lekarza do szpitala do poradni i dał mi skierowanie. A normalnie chodzę prywatnie ,na NFZ do niego ciężko się dostać a potem 3 godziny czekania.

Czyli rozumiem ze nikt z was nie ma problemu z uplawami koloru takiego beżu kremu ? Jesteś wyjątkowa ? [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam pisać ze mam białe, mleczne wydzieliny. I mam wrażenie że wydzielają delikatny niezaciekawy zapach. Ale mojego gina nie ma więc czekam na wizytę :(

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

O to daj jutro lub pojutrze znać jak po wizycie, czy krwiak sie zmniejszył. Ja tez chodzę do medicover. A z jakiego miasta jesteś? Jakie wymiary ma Twój krwiak i w którym tygodniu juz jesteś? Ja tez juz nie mogę sie do zejść wizyty. Ciagle sie zastanawiam, w która stronę to sie zmieniło w środku i co sie tam dzieje z tym krwiakiem...
Mieszkam w Warszawie, jestem w 10.tygodniu, a dwa tygodnie temu krwiak mial 3 cm.

A czemu suplementy nie są dobre? Ja właśnie w ciąży takie biorę.
Suplementy te w formie kompleksow witamin, niby wszystko w jednym. Nikt nie bada takich suplementow wiec tak naprawde nie wiadomo co tam tak jest faktycznie. I nie mowie tego zeby tak sobie tylko gadac, sa artykuły o tym, poza tym jeszcze moj ginekolog i endokrynolog nie popieraja ich. Polecam witaminy z firmy swanson [emoji4]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Dziewczyny gdzie macie tego krwiaka pod kosmówka tak? Bierzecie jakies leki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w końcu już nie wiem. Cztery tygodnie temu lekarz wykonujący usg stwierdził, że odkleja mi się kosmówka (był tam krwiak wielkości 1 cm). Po dwóch tygodniach inny lekarz (do tamtego niestety się nie dostałam) stwierdził, że już w tamtym miejscu krwiaka nie ma, ale jest w zupełnie innym - w prawym rogu macicy - i ma 3 cm. I teraz nie wiem, czy to ten sam krwiak,tylko tamten lekarz pomylił się co do umiejscowienia, czy to nowy krwiak. Tak czy siak szybko i bardzo urósł przez dwa tygodnie, a bardzo się oszczędzałam.
Biorę duphaston 3 razy jedną tabletkę.

reklama
Mieszkam w Warszawie, jestem w 10.tygodniu, a dwa tygodnie temu krwiak mial 3 cm.
Ja jestem z Wrocławia, chodzę teraz do medicover, zeby badania porobić za darmo, ale docelowego lekarza wybrałam takiego co pracuje w szpitalu i będę chodzić prywatnie do niego. W razie wu w szpitalu inne traktowanie. Daj znać po wizycie co z krwiakiem. Trzymam kciuki, zeby w końcu sobie zniknął

Do góry