Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki że pytasz umówiłam się na czwartek do innego lekarza ale jak narazie nie plamie, wiec trwalo to 3 dni z kazdym coraz mniej moze juz teraz przejdzie calkiem mam nadzieje ze juz koniec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro trzymaj sie.Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech
Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech
Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłko ja myślę że do wszystkiego trzeba podejść zdroworozsadkowoNie można też dać się zwariować z tymi suplementami. Jeżeli tylko są to preparaty znanych marek to w porządku. Gorzej z firmami "krzak" , które wypuszczają na rynek bardzo tanie suple dobre na wszystko. Na to jak najbardziej trzeba uważać.
A powiedz mi czemu lekarz zalecił Ci małą ilość owoców?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba, że tak [emoji4] Bo ja to chwilowo namiętnie jadam pomarańcze, grejpfruty i kiwi. Z niecierpliwością czekam na maliny i truskawki [emoji7]Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłko ja myślę że do wszystkiego trzeba podejść zdroworozsadkowo