reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak to prawda, wizyty prywatne są bardzo drogie. Ja we Wrocławiu płace 230zl za zwykła wizytę z usg. Ale jednak przy zagrożonej ciąży z krwiakiem wole chodzić do specjalisty.

reklama
Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.

Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech

Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.

Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech
Bardzo mi przykro :( trzymaj sie.

Trzymaj się cieplutko. Domyślam się jak Wam ciężko. Odwagi i siły w czwartek i szybciutkich, szczęśliwych starań. Może nie w październiku ale na pewno będziesz Mamą i tego bardzo Ci życzę.

Ojej tak mi przykro duzo sily kochana. Uwierz bedzie dobrze jeszcze będziesz mama. Wiem ze marne i irytujace pocieszenie, mnie tez to denerwowalo i dlugo mi zajelo doscie do siebie. Ale wiem ze bedzie dobrze .

Nie można też dać się zwariować z tymi suplementami. Jeżeli tylko są to preparaty znanych marek to w porządku. Gorzej z firmami "krzak" , które wypuszczają na rynek bardzo tanie suple dobre na wszystko. Na to jak najbardziej trzeba uważać.

A powiedz mi czemu lekarz zalecił Ci małą ilość owoców?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłko :) ja myślę że do wszystkiego trzeba podejść zdroworozsadkowo :)

Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłko :) ja myślę że do wszystkiego trzeba podejść zdroworozsadkowo :)
Chyba, że tak [emoji4] Bo ja to chwilowo namiętnie jadam pomarańcze, grejpfruty i kiwi. Z niecierpliwością czekam na maliny i truskawki [emoji7]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry