reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tak lekarz mówi. Ja mam miesniaka one rzadko się wchłaniania przy krwiaku jak czytam na Internecie jest większa szansa na zniknięcia.

A mięśniak jest wewnątrz macicy czy ją oblepia z brzegu? Bo jak jest ich kilka i mało zewnątrz macicy to nie jest groźne i wchłaniają się.
Jeśli wewnątrz to kontroluj . Mięśniak rośnie przez zmianę hormonów. Zabiera co dobre z krwi Mamusi.

reklama
Dzisiaj w Biedronce kasjerka mi mówiła, że za tydz.mają podwójną obsadę w sobotę bo ludzie robią zakupy jakby wojna nadchodziła. Obiecałam sobiena tygodniu ogarnąć zapasy i menu na niedzielę.

A w kinie Greya "zaliczyłam".
To już tradycja, że z koleżanką i siorą odwiedzamy małe, lokalne kino...żeby nie zamknęli :)

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

I pomyśleć, Że kiedyś miesiącami nic w sklepach oprócz octu nie było. Za komuny i ludzie żyli :D

No dobrze. Żeby Cię uspokoić. Mama mojego Męża zmarła. Ciężko chorowała. Nigdy Jej nie poznałam.
Chciałabym mieć Teściową i taki problem :-)
Nie popieram tego co zrobiła ale.. Ona się po prostu cieszy. Nie wkurzaj się na mnie.
Ja po prostu nie wiem co to znaczy Teściowa. ...

Tez mi się wydaje ze po prostu się cieszy. A mówiłaś jej żeby nikomu się nie chwaliła ?
Bo jeśli nie to dość zrozumiałe ze chciała wykrzyczeć całemu światu ze szczęścia ze będzie znów miała wnuka. :) nie ma się co wkurzać takimi rzeczami, szkoda nerwów

Hej Dziewczyny
A ja właśnie przełknełam ślinkę na myśli o tych wszystkich smakołykach.
Niestety u mnie już stwierdzono cukrzycę ciążową
Także od środy jestem na diecie.
Trochę mnie to dołuje i jeszcze ta pogoda
Także czekam na wiosnę i lepsze samopoczucie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. A jaki masz poziom glukozy na czczo?

Dziewczyny wkurzylam się trochę. Jestem osobą młodą i młoda mama. Mogłabym wrzucać zdjęcia z ciąży i z rozwoju synka na fb ale tego nie robię bo wiem że moi znajomi mają inne zainteresowania niż dzieci i mnie też by denerwowalo pisanie, robienie zdjęć dziecka czy wstawianie zdjęć z brzuszkiem i usg. Po prostu cenię prywatność. I tak jak w pierwszej ciąży, tak teraz chciałam aby nikt nie wiedział z fb. Spotkam się to powiem albo zauważy dziecko. A moja teściowa oznaczyla mnie i się chwali zdjęciami syna i z opisem ze czekamy na rodzeństwo dla arturka. No jak się wkurzylam. Bo moje podejście się nie zmieniło i do tej ciąży więc nie rozumiem jej zachowania ze nawet nie zapytała się czy może poinformować cały świat o naszej intymnej rzeczy. Zablokowalam post i siebie odznaczylam. Mam nadzieję ze to wystarczy. -.- mężowi kazalam aby porozmawial że swoją mama -.-

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

Moim zdaniem wykazala sie nietaktem... wiadomo ze sie cieszy, ale miala swoja ciaze..o ktorej sie mogla chwalić...
Moja teskciowa tez ma fb... i ja bym byla zla gdyby pochwalila sie za mnie...i to na tak wczesnym etapie... pewnie komustam wypaplala, jakiejs sasiadce, ale nie na taka skale jak fb ze wszyscy moi znajomi by wiedzieli

Pytanie mam czy też boli was co jakiś czas brzuch jak przed okresem? Współczuję dziewczyna z mdlosciani ja miałam 2 dni takie mega A teraz tylko jak dłużej nic nie zjem.

Też mialam o tym pisać, wczoraj mi wypadala kolejna miesiaczka..druga ktorej nie ma.... i mialam 2 pobolewania 30 minutowe..rano i wieczorem jak na okres..ale nie tak bolesne..
..
Mdlosci sporo zelzaly..a tydzien byly. Bardzo intensywne... mam nadzieje ze nie wrócą...

A u mnie zle wiesci, znow zaczelam plamic a bylo juz prawie 2 tyg przerwy... wczoraj juz spanikowalam myslalam zeby jechac na IP ale jednorazowo wylalo sie ze mnie brazowo-rozowa plama na 1/4 wkladki i tyle nie wiem co to za cholerstwo i dlaczego tak mam w pierwszej ciazy nic takiego nie bylo :((

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też juz sie wiosny nie moge doczekac, meczy mnie ubieranie 2 dzieci w rajstopy... bluzy kurtki szaliki 4 rękawiczki.i 100 tys ubran..zeby odprowadzic przedszkolaka.... i znoszenie po schodach mlodszego... te mrozy mecza..a jak bedzie wiosna to sie i na dwor bedzie chcialo wyjsc.. na spacery... ja chce cieplo...tak 15 st....

A u mnie zle wiesci, znow zaczelam plamic a bylo juz prawie 2 tyg przerwy... wczoraj juz spanikowalam myslalam zeby jechac na IP ale jednorazowo wylalo sie ze mnie brazowo-rozowa plama na 1/4 wkladki i tyle nie wiem co to za cholerstwo i dlaczego tak mam w pierwszej ciazy nic takiego nie bylo :((

O matko, a Ty mialas krwiaka czy cos na usg?? Biezesz dupashon

reklama

Ja wczoraj też zaczęłam plamić sluzem zabarwionym na brązowo. Do tego doszła godzina mega bóli w podbrzuszu, tak mocnych, że nie mogłam wstać. A dziś biegunka... Jeśli się sytuacja powtórzy to pojadę dziś do szpitala. Póki co czekam do środy na wizytę... :(

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Do góry