reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja tez jutro mam wizytę na 11 [emoji846]. Dzisiaj wstałam miałam tak okropne mdłości ze ledwo dzieci wyprawiłam do przedszkola i szkoły.[emoji853]

reklama
Dzien dobry Dziewczyny. [emoji4]

U mnie dla odmiany syn się rozchorował [emoji55]
Ja nie wiem kiedy my z tego powychodzimy.

PI-AN*NA super wieści [emoji4] gratuluję [emoji169]
Za pozostale dziś wizyty trzymam kciuki [emoji6]

Mami3 a ja mam Tymona [emoji4]

Ranny Ptaszek my dla syna mieliśmy też jedno imię i nie wiem co teraz jeśli się okaże, że drugi syn...naprawdę nie wiem. Może będzie dziewczyna [emoji1]

Idę zrobić łazanki bo od paru dni za mną chodzą [emoji12]
Miłego dnia dla Was.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)

U mnie mdłości i wymioty towarzyszą mi codziennie rano już od tygodnia.. a pózniej jeszcze ze 2 razy w ciągu dnia.. masakra jaka czuję się wymęczona..

Kolejna wizyta 23 marca, badania już zrobiłam, jeszcze tylko odebrać wyniki :)
Wczoraj na obiad zrobiłam spaghetti, jedyne co mogę w siebie wcisnąć i to ze smakiem

A co do imion, u nas dla dziewczynki Kornelia lub Amelia a dla chłopca Bartuś lub Konrad :)

Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Extra :) Gratulacje i dużo uśmiechu. Ja za to dzisiaj zasypiam .. Tylko bym spała :p

Ja dziś gotuję zupę pieczarkowa i racuchy [emoji5]. Mam w planie upiec jeszcze ciasto marchewkowe [emoji5]

xrot3e3khrx43f8f.png

Hej dziewczyny :)

U mnie mdłości i wymioty towarzyszą mi codziennie rano już od tygodnia.. a pózniej jeszcze ze 2 razy w ciągu dnia.. masakra jaka czuję się wymęczona..

Kolejna wizyta 23 marca, badania już zrobiłam, jeszcze tylko odebrać wyniki :)
Wczoraj na obiad zrobiłam spaghetti, jedyne co mogę w siebie wcisnąć i to ze smakiem

A co do imion, u nas dla dziewczynki Kornelia lub Amelia a dla chłopca Bartuś lub Konrad :)

Ja tez 23 idę na wizytę. [emoji4]
Z powodu choroby jeszcze nie robiłam badań. Ale też mam 12.03 prenatalne. Tak jakoś wyszło.
Też uwielbiam spaghetti [emoji1]
Korelia - bardzo ładnie, nam by do nazwiska nie pasowało, bo na r. i trudne w wymowie. ale podoba mi się. A Bartuś jest brany pod uwagę, narazie jako jedyne imię, tylko mnie męczy to, że już jest w rodzinie i to blisko.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia !!!

Jeśli chodzi o imiona to jeśli się uda dziewczynka to Łucja a z chłopakiem będzie wielki problem mamy Maksymiliana i to było jedyne imię które nam się podobało [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce Maksymiliana ale musze narzeczonego do tego przekonac [emoji3][emoji3]

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

reklama
Co do imion dla dziewczynki na pewno Laura, ale wiem, czuje ze bedzie chłopiec a wtedy problem bo ja chce Maksa, ewentualnie Wojtka, ale brata mam Wojtka

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Do góry