Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej dziewczyny
U mnie mdłości i wymioty towarzyszą mi codziennie rano już od tygodnia.. a pózniej jeszcze ze 2 razy w ciągu dnia.. masakra jaka czuję się wymęczona..
Kolejna wizyta 23 marca, badania już zrobiłam, jeszcze tylko odebrać wyniki
Wczoraj na obiad zrobiłam spaghetti, jedyne co mogę w siebie wcisnąć i to ze smakiem
A co do imion, u nas dla dziewczynki Kornelia lub Amelia a dla chłopca Bartuś lub Konrad
Mi się nie przesuwa suwaczek, dzisiaj musiałam na nowo generować linki
Ja widzę Twoje suwaczki [emoji4]A mi się sam przesuwa Ale go nie widać albo widać tylko w poziomie
Ja chce Maksymiliana ale musze narzeczonego do tego przekonac [emoji3][emoji3]Powodzenia !!!
Jeśli chodzi o imiona to jeśli się uda dziewczynka to Łucja a z chłopakiem będzie wielki problem mamy Maksymiliana i to było jedyne imię które nam się podobało [emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom