reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Maciek może i nie najlepsze imię ale też nie jest takie złe, zależy chyba kto jakich Maćków zna to tak się kojarzy :)
Ja mam gorzej bo mój narzeczony chciałby dać: Goran, Dorian lub Jan...o_O więc w tej sytuacji chciałabym mieć córkę:D
Goran??? [emoji54]

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

reklama
Oby dziewuszka byla.. marze o tym...

Ja dzis 3 obiady robilam...
Po.idorowka z ryzem..bo ktoras tutaj pisala ze dzis je..
Zrobilam krokiety z kapusta i grzybami...bo caly dxzen o kapusniaku pisalyscie
I azjatyckie danie na makaronie ryzowym z kurczakiem... takie kolorowe cos mi wyszlo... :) Musialam nadrobic bo ostatnie 3 dni tak zle sie czulam, ze nic nie gotowalam

a mi się od wczoraj marzą właśnie takie warzywka z kurczakiem i makaronem noodle..powiększyłam sobie Twoje zdjęcie i jeszcze bardziej się nakręciłam :( :D

Ja mam kolege macka...jest szcuply ma 2 metry.. przystojny facet..i jest gejem, super kolega, taki do pogadania chlopak, ale syna juz bym tak nie nazwala.... tak jest ze konkretne imiona kojarzymy z osobami ktore juz znamy...

:D Jutro zrobię sobie makaronik z kurczakiem! a jeśli chodzi o imiona to mi akurat z męskich podobają się takie, których mam multum w rodzinie czyli Damian,Daniel,Michał, Igor. Może temu,że miło mi się kojarzą. Jeśli byłaby dziewczynka to rozważalibyśmy między Natalią, Laurą, Aleksandrą, Sarą, Nelą, Igą.. jednym słowem hardcore :D

f2w3flw1vjrrbahl.png

Ja mam kolege macka...jest szcuply ma 2 metry.. przystojny facet..i jest gejem, super kolega, taki do pogadania chlopak, ale syna juz bym tak nie nazwala.... tak jest ze konkretne imiona kojarzymy z osobami ktore juz znamy...
To ja mam tak z przemkami. Każdy Przemek którego znam jest gejem albo bardzo zniewiescialy. I może i fajne chłopaki ale jednak balabym się nazwać tak dziecko

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

No mojemu mężowi, že Maciek to grubasek będzie...tak jakby to miało znaczenie :)
Do Ani mam sentyment po mojej prababci która była Anna a I tak wszyscy Hanka ca łe życie na nią wołali :)
Stąd rozważam Ania lub Hania.

Mojemu się Kaśka podoba...ale po moim trupie [emoji14]

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
Heh, ja też mam na imię Ania i uważam że to najładniejsze ze wszystkich imion :) Ponadczasowe, zawsze będzie na czasie :)

Oby dziewuszka byla.. marze o tym...

Ja dzis 3 obiady robilam...
Po.idorowka z ryzem..bo ktoras tutaj pisala ze dzis je..
Zrobilam krokiety z kapusta i grzybami...bo caly dxzen o kapusniaku pisalyscie
I azjatyckie danie na makaronie ryzowym z kurczakiem... takie kolorowe cos mi wyszlo... :) Musialam nadrobic bo ostatnie 3 dni tak zle sie czulam, ze nic nie gotowalam

Szalona, 4 dni przed owulacją to musi być dziewczyna, trzymam kciuki! Tym bardziej że ja z opcji, która woli dziewczyny ;) Cóż, kiedy my centralnie w owu wycelowaliśmy więc nie liczę tym razem na sukieneczki i kokardki ;)

reklama
Ja tez jestem Ania a mój mąż ma na imię Michał. Jak go poznałam to od razu pomyślałam ze fajne proste imię ( wcześniej mialam do czynienia z Nikodemem, Szczepanem i Erykiem). Jesteśmy małżeństwem 11 rok i dalej mi się podoba( imię i mąż [emoji23])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry