reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczynki :) Ale się kiepsko wstaje w taka pluchę. U Was tez pogoda barowa??
Widzę że w tym tygodniu parę testów się się szykuje, oby same pozytywy !!! A bólami kilka dni przed się nie sugerujcie u mnie w tym cyklu były kilka dni przed @ :-p
Robicie test w dzien miesiaczki czy kilka dni po?
Chce zrobic w dzien planowanej @ ale sie obawiam czy testy juz wykryje.. jak bylo u was?
Ja robiłam dzień przed i wyszedł pozytyw więc różnie bywa.
Co do samopoczucia , objawów jako takich nie mam choć coś mnie mdli dzisiaj od rana ale to równie dobrze z głodu może być bo śniadania jeszcze nie jadłam. Tylko stres teraz więskzy niż w pierwszej ciąży. Wtedy test zrobiłam, przyjęłam że w ciąży jestem , za 2 tygodnie do lekarza i tak aż do rozwiązania. A teraz czytam te "internety", analizuję i zamartwiam się :hmm: Kurde muszę wujka google zablokowac sobie :crazy::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ja narazie czuje się dobrze :) tylko czasem pobolewa mnie brzuch i szybciej się męcze. Póki co żadnego bólu piersi ani nic nie mam..
Tylko czuje, że mnie łapie jakieś przeziębienie :( boli mnie gardło i mam katar :/
To lecz się domowymi sposobami cytryna czosnek cebula żeby Cię nie rozłożyło bardziej. Teraz ten okres taki właśnie sprzyjający przeziebieniom :/ są jakieś też w aptece tabletki dla kobiet w ciazy właśnie na takie przeziębienia ale nie pamiętam nazwy. Nie daj się chorobie! :)

Ja miałam spadek w sobotę 20.01 a testowałam w czwartek 25.01, dzien przed @ czyli pokrywało by się z Twoim spadkiem tempki. :biggrin2:

Rzeczywiście czytam że jak analizowali duza ilosc wykresow dziewczyn z fotum..to 7~8 dni po owulce jest spadek... implantacja zarodka.... u mnie jest 8 dni po owulce... a wczoraj mialam te male pobolewan8a jak na @... dzis juz ich nie mam...
A stracilam calkowicie nadzieje, a wy mi ją ponownie daliście, dzieki dziewczyny :)

Juz powiedzialam malzowi ze z dzidzi nici....
A on ze czeka do okresu.... :)

Jak ladnie podskoczy jutro to zatestuje dzien przed @.... a jak spadnie to zatestuje jak mi sie spoźni ze 2 dni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry