J
Jabłuszkowa
Gość
A jak się czujecie dziewczyny co zaciazyly ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam dzień przed i wyszedł pozytyw więc różnie bywa.Robicie test w dzien miesiaczki czy kilka dni po?
Chce zrobic w dzien planowanej @ ale sie obawiam czy testy juz wykryje.. jak bylo u was?
Ja miałam spadek w sobotę 20.01 a testowałam w czwartek 25.01, dzien przed @ czyli pokrywało by się z Twoim spadkiem tempki.Za 4 dni ... 2 luty ... a to ile h lub dni by byla nizsza ?? I potem wzrosnie z powrotem??
To niby jeden dzien i powinna podskoczyc.. zobaczysz jutro ;-)Za 4 dni ... 2 luty ... a to ile h lub dni by byla nizsza ?? I potem wzrosnie z powrotem??
A jak się czujecie dziewczyny co zaciazyly ?
To lecz się domowymi sposobami cytryna czosnek cebula żeby Cię nie rozłożyło bardziej. Teraz ten okres taki właśnie sprzyjający przeziebieniom :/ są jakieś też w aptece tabletki dla kobiet w ciazy właśnie na takie przeziębienia ale nie pamiętam nazwy. Nie daj się chorobie!Ja narazie czuje się dobrze tylko czasem pobolewa mnie brzuch i szybciej się męcze. Póki co żadnego bólu piersi ani nic nie mam..
Tylko czuje, że mnie łapie jakieś przeziębienie boli mnie gardło i mam katar :/
Ja miałam spadek w sobotę 20.01 a testowałam w czwartek 25.01, dzien przed @ czyli pokrywało by się z Twoim spadkiem tempki.
4 dniWitam z rana
Ja betę robię zawsze po terminie@
Malinka wytrzymaj a ile jeszcze do @
Jabluszkowa a uciebie jakieś znaki?
Ja miałam spadek w sobotę 20.01 a testowałam w czwartek 25.01, dzien przed @ czyli pokrywało by się z Twoim spadkiem tempki.