Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj potwierdziłam dziś zaczynam 6 tydzień [emoji5]
Oj duzo tego tego Ja niedoczynosc, jeden jajnik nie pracuje, problemy z owulacja, maz problemy z nasieniem. Do tego doszly mi problemy z piersiami torbiele :-/ bylam otyla duzo schudlam. I tak jakos teraz sie udalo naturalnienaturalnie, chodz szykowalismy sie na ivf. Wiec to naprawde wielki cud :-) jak zobaczylam dwie kreski i moja 1 beta to ponad 2tysSuper ze sie Wam udalo... po tak dluugim czasie, bede za Was szczegolnie kciuki trzymac, byscie dotrwali do szczesliwego rozwiqzania !a mozna spytac w czym byl problem ze przez 5 lat sie nie udawalo??
To jestes nadzieja dla mojej kolezanki..Oj duzo tego tego Ja niedoczynosc, jeden jajnik nie pracuje, problemy z owulacja, maz problemy z nasieniem. Do tego doszly mi problemy z piersiami torbiele :-/ bylam otyla duzo schudlam. I tak jakos teraz sie udalo naturalnienaturalnie, chodz szykowalismy sie na ivf. Wiec to naprawde wielki cud :-) jak zobaczylam dwie kreski i moja 1 beta to ponad 2tys
Wczoraj potwierdziłam dziś zaczynam 6 tydzień [emoji5]
Oj tak jest kochana.To jestes nadzieja dla mojej kolezanki..
Dokladnie wszystko to samo..
Od 3 lat..niedlugo invitro beda mieli
Biedna. Mnie dziś raz zrobiło się niedobrze, od razu polecialam po migdały. Teściowa dziś zaproponowała obiad więc mam wolne od gotowania [emoji5]. Mój mąż wróci po 14 z pracy.Oj tak jest kochana.
Ja dzis znow sie zle czuje czuje mdli mnie chodz wczoraj raz wymiotywalam i nie umie autem jezdzic. Nic ide zupe robic maz na 14 do pracy