reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Też chciałam kupić a u nas nie ma..
Ja kupiłam w piątek i jak narazie jestem zadowolona. Mega prosty, cichy i płynnie ustawiasz moc nawilżania od bardzo delikatnego po taką fest mgłę [emoji23] jak za te pieniądze jest jak najbardziej ok. Szkoda,że u Was nie było. Może poproś kogoś kto ma inną biedronke w okolicy to będą i by Ci kupił.

reklama
Ja kupiłam w piątek i jak narazie jestem zadowolona. Mega prosty, cichy i płynnie ustawiasz moc nawilżania od bardzo delikatnego po taką fest mgłę [emoji23] jak za te pieniądze jest jak najbardziej ok. Szkoda,że u Was nie było. Może poproś kogoś kto ma inną biedronke w okolicy to będą i by Ci kupił.

Mieszkam w dziurze, gdzie są tylko dwie Biedronki.Raczej nie mam kogo poprosić.

Mieszkam w dziurze, gdzie są tylko dwie Biedronki.Raczej nie mam kogo poprosić.
Szkoda. Ale ja też w takiej dziurze kupiłam gdzie jest tylko jedna biedra [emoji1] ale w gazetce było napisane,że będą w wybranych sklepach i akurat w Twoich nie dali albo były tylko mało i się rozeszły.

Ja też kupiłam, tzn mąż kupił, ostatnie dwie sztuki złapał :D

Dziewczyny a jak karmicie piersią wszystko jecie czy raczej jakaś dieta bo ja to wszystko gotowane boje się normalnie jesc?

Jem wszystko, colez czekoladę, kebsa
I możesz normalnie jesc, chyba że dziecko ma alergie na bmk.

Pierwszy syn miał kolki, drugi nie miał wcale Z pierwszym byłam na diecie lekkostrawnej (koszmar)

reklama
Do góry