Igorowelove
Moderatorka
Gratulacje!Ja od wczoraj od 3:10 jestem mama ślicznej dziewczynki z waga 3840 samo się zaczęło ale poród był ciężki nacieli mi krocze i teraz boli.[emoji853]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Ja od wczoraj od 3:10 jestem mama ślicznej dziewczynki z waga 3840 samo się zaczęło ale poród był ciężki nacieli mi krocze i teraz boli.[emoji853]
Gratulacje [emoji253] [emoji253] przykro mi z powodu ciężkiego porodu ale najważniejsze,że już Dzidzia jest z Tobą [emoji5]Ja od wczoraj od 3:10 jestem mama ślicznej dziewczynki z waga 3840 samo się zaczęło ale poród był ciężki nacieli mi krocze i teraz boli.[emoji853]
Duża panna. Wracaj do sił.Ja od wczoraj od 3:10 jestem mama ślicznej dziewczynki z waga 3840 samo się zaczęło ale poród był ciężki nacieli mi krocze i teraz boli.[emoji853]
Mój cycoholik dba o to żebym za dużo wolnego czasu nie miała [emoji12]Jak tam dziewczyny? Ja dalej uczę się karmić a raczej opanować cyce... ale idzie coraz lepiej
Ile ma teraz???? Mój dziś tydzień. Również cyckowy chłopak, ale zaczynam cyce ogarniać pomału.Mój cycoholik dba o to żebym za dużo wolnego czasu nie miała [emoji12]
Zaczyna się okres, że nie ma jak umyć zębów, zjeść czy zrobić w ciszy i bez pośpiechu siku.
Dwa ostatnie dni strasznie mamusiowy płaczek.
Oby to nie był początek kolek.
Gratuluję. Wreszcie...Ja od wczoraj od 3:10 jestem mama ślicznej dziewczynki z waga 3840 samo się zaczęło ale poród był ciężki nacieli mi krocze i teraz boli.[emoji853]
3 tygodnieIle ma teraz???? Mój dziś tydzień. Również cyckowy chłopak, ale zaczynam cyce ogarniać pomału.