reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Oj tam oj tam. Z chihuahułą też mówił,że na spacery nie będzie chodził [emoji6] [emoji2]

Hahahahahaha nie wiem właśnie czy chihuahua, wózek i wzorzysta torba to już dla niego nie za dużo [emoji23]
W końcu on jest raperem budzi budzić respekt na dzielni hahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Boże dziewczyny czuje się jak przed okresem , mam takie wrażenie rozpulchnionej, napęczniałej macicy [emoji23]

reklama
Hahahahahaha nie wiem właśnie czy chihuahua, wózek i wzorzysta torba to już dla niego nie za dużo [emoji23]
W końcu on jest raperem budzi budzić respekt na dzielni hahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Boże dziewczyny czuje się jak przed okresem , mam takie wrażenie rozpulchnionej, napęczniałej macicy [emoji23]
Rzeczywiście to by mogło być dla niego za dużo. [emoji23] [emoji23]

Co do macicy to może się ostro przygotowuje. Mnie boli jak na okres. Mam wrażenie jak bym za chwilę miała @ dostać.

Rzeczywiście to by mogło być dla niego za dużo. [emoji23] [emoji23]

Co do macicy to może się ostro przygotowuje. Mnie boli jak na okres. Mam wrażenie jak bym za chwilę miała @ dostać.

Dokładnie ja się taka napuchnięta i obolała czuje dokładnie jak przed okresem. Ale ja mam już tak 3 dni [emoji23]

Zaczyna sie rozkrecac!
Ogarnelas sobie ten olej rycynowy czy wiesiolka?

Dziewczyny jestem zażenowana...
Wyrzucili mnie z Intermarche w którym robię zakupy niemal codziennie.Ledwo przesLam przez wejście to ochroniarz kazał mi opuścić sklep, bo mam pod wózkiem torbę (reklamówkę) i chleb z innego sklepu (piekarni)

Jestem tak zszokowana, że nie mogę się uspokoić!

reklama
Dziewczyny jestem zażenowana...
Wyrzucili mnie z Intermarche w którym robię zakupy niemal codziennie.Ledwo przesLam przez wejście to ochroniarz kazał mi opuścić sklep, bo mam pod wózkiem torbę (reklamówkę) i chleb z innego sklepu (piekarni)

Jestem tak zszokowana, że nie mogę się uspokoić!
Żartujesz?! Nie spotkałam się z tym żeby kogoś wyrzucili ze sklepu przez inne zakupy... Zwłaszcza, że miałaś je pod wózkiem a nie w ręce... Szok...

Do góry