reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Do nowych mam jestesmy rownolegle na fb, ktora chce dolaczyc to link docprofilu do mnie na priv
I jest lista mam do ktorej mozecie sie dopisac zaraz obok tego naszego wątku

Jakby sie komus chcialo to wszystko do kupy zebrac i jakos chronologicznie ułożyć.. to mege edytowac swoj pierwszy post... i wkleic jako pierwszy post....
" liste mam pazdziernikowych"

SUPER ZE JEST NAS CORAZ WIECEJ :)

reklama
Hej. Czytam Was odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży. Teraz dopiero odwazylam się napisać. Obecnie jestem w 7t1d ciąży. Termin porodu mam na 17 października [emoji5]. Na ostatniej wizycie zobaczyłam serduszko[emoji7]. Jestem mamą 2,5 letniego chłopca. Bardzo czekałam na tą ciążę. Z jednej strony bardzo się cieszę A z drugiej boję aby wszystko z nią było dobrze. To tak krótko o mnie :). Mam nadzieję że mogę dołączyć [emoji5]. Pozdrawiam [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 7tc i 2 dni a tp na 12 października.. czyzby az taka roznica byla
Cykle mam 27dniowe...

Ja mam 7tc i 2 dni a tp na 12 października.. czyzby az taka roznica byla
Cykle mam 27dniowe...
Dziwne. Mnie lekarz powiedział że tak wychodzi z usg. To wszystko jednak zawsze może się zmienić. Też byłam zaskoczona bo wyliczylam sobie termin na 14 października. U mnie z cyklami różnie raz 28 dniowe a raz 31.

Dziwne. Mnie lekarz powiedział że tak wychodzi z usg. To wszystko jednak zawsze może się zmienić. Też byłam zaskoczona bo wyliczylam sobie termin na 14 października. U mnie z cyklami różnie raz 28 dniowe a raz 31.

Jest okey...po prostu owulacja sie spoznila 4 dni i ciaza mlodsza..wg usg bardziej wiarygodne

Hej dziewczyny a się w miarę Ok czuje tylko muszę jesc co kilka godzin bo jak nie zjem to mnie mdli. W czwartek wizyta nie mogę się już doczekać boje się tylko ze serduszka nie będzie.[emoji853]

Hej dziewczyny a się w miarę Ok czuje tylko muszę jesc co kilka godzin bo jak nie zjem to mnie mdli. W czwartek wizyta nie mogę się już doczekać boje się tylko ze serduszka nie będzie.[emoji853]

Ja mam tak samo. Będzie [emoji173], będzie dobrze.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry