reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Hej dziewczyny a się w miarę Ok czuje tylko muszę jesc co kilka godzin bo jak nie zjem to mnie mdli. W czwartek wizyta nie mogę się już doczekać boje się tylko ze serduszka nie będzie.[emoji853]

Będzie ♥️ tylko pozytywne myśli ja mam jutro badanie beta bo na dzisiaj już za późno było. Usg płodu mam na 14 marca, więc trochę jeszcze muszę poczekać. Szyjka macicy ok i śluz też mam ok.
Teraz trochę cierpliwości

reklama
Będzie [emoji813]️ tylko pozytywne myśli ja mam jutro badanie beta bo na dzisiaj już za późno było. Usg płodu mam na 14 marca, więc trochę jeszcze muszę poczekać. Szyjka macicy ok i śluz też mam ok.
Teraz trochę cierpliwości
Mamy podobny termin następnego usg. Ja mam na 15 marca. Muszę wtedy zgłosić się z kompletem badań. Lekarz powiedział że wtedy założy mi kartę jak wszystko będzie okej [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy podobny termin następnego usg. Ja mam na 15 marca. Muszę wtedy zgłosić się z kompletem badań. Lekarz powiedział że wtedy założy mi kartę jak wszystko będzie okej [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to fajnie to trzymajmy kciuki i trochę cierpliwości dla nas

Hej witam sie i ja mama październikowa. TP. Na 10.10.2018. Obecnie jestem w 7tc plus 5dni ciaza w sumie ok, chodz juz musialam zmienic staniki na wygodniejsze . Moja historia jest dluga, i co dziennie modle sie o to by moj maluszek byl zdrowy i silny. Pozdrawiam wszystkie mamy pazdziernikowe i zycze spokojnej ciazy.

Hej witam sie i ja mama październikowa. TP. Na 10.10.2018. Obecnie jestem w 7tc plus 5dni ciaza w sumie ok, chodz juz musialam zmienic staniki na wygodniejsze . Moja historia jest dluga, i co dziennie modle sie o to by moj maluszek byl zdrowy i silny. Pozdrawiam wszystkie mamy pazdziernikowe i zycze spokojnej ciazy.
Gratuluję :) Trzymam kciuki za Was :)

Gratuluję :) Trzymam kciuki za Was :)
Dziekuje. Bardzo sie boje bo pierwsza poronilam, niebylo ani zarodka ani serduszka, przeroslo cialko zolte, ciaza usuwana ponieważ samo nie chcialo sie ronic, nie ukrywam bardzo to przezylam. O te ciaze staralismy sie ponad 5 lat i wkincu w 6tc i 2dni zobaczylam najpiekniejszy widok czyli serduszko mojego maluszka.

reklama
Do góry