reklama
Ka30sia
Fanka BB :)
Mój syn tak miewa, że przez trzy dni ma bardzo wysoką gorączkę, a potem przechodzi, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie...Tylko tyle trąbią o grypie i oby to nie było to. Jeszcze to moje leżenie zaczyna mnie dobijać wchłoń się krwiaku.
NaturalnaMama
Szczerze powiem, że ja już tego trabienia nie słucham... Jak wpiszesz w Google epidemia grypy dodając lata 2017, 2016 czy 2015 zauważysz pewna zależność. Co roku o tej samej porze mamy 'epidemie'. A statystyki tworzy się nawet przy objawach grypopodobnych...Mój syn tak miewa, że przez trzy dni ma bardzo wysoką gorączkę, a potem przechodzi, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie...Tylko tyle trąbią o grypie i oby to nie było to. Jeszcze to moje leżenie zaczyna mnie dobijać wchłoń się krwiaku.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Mamisia , ból karku i szyi jest wskazaniem na rozpoczynające się zapalenie opon mózgowych. Przechodzilismy przez to ponad rok temu. Radziłabym jechać do lekarza jak najszybciej. Mam nadzieję, że to nie to. Ale u nas takie były objawy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamisia83
Mnie tu też mononukleozą koleżanka straszy, że takie objawy osiwieję.Mamisia , ból karku i szyi jest wskazaniem na rozpoczynające się zapalenie opon mózgowych. Przechodzilismy przez to ponad rok temu. Radziłabym jechać do lekarza jak najszybciej. Mam nadzieję, że to nie to. Ale u nas takie były objawy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
Ka30sia
To racjaSzczerze powiem, że ja już tego trabienia nie słucham... Jak wpiszesz w Google epidemia grypy dodając lata 2017, 2016 czy 2015 zauważysz pewna zależność. Co roku o tej samej porze mamy 'epidemie'. A statystyki tworzy się nawet przy objawach grypopodobnych...
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
ewelinka10425
Ale wiesz że jak się zdecydujesz na poród w domu to też nie będą mogły Ci nic pomoc położne... Nie ryzykowała bym gdybym miała tak ciężki poród, na kolejny w domu. Myślałam że mowiac o traumatycznym porodzie miałaś na myśli że źle Cię traktowano, czy coś w tym stylu. Aby kontynuować poród domowy , musi on przebiegać bez komplikacjiRodziłam 36 godzin. Trafiłam na personel z nastawieniem 'pierworódki to i 3 dni mogą rodzić'. Czułam się upokorzona, na kolanach blagałam o pomoc. Po zmianie pielęgniarek nad ranem okazało się, że jest postęp porodu, dziecko chce wyjść, ale rozwarcie nie postępuje. Gdyby zauważono to na początku i zareagowano, to urodziłabym w 2-3 godziny.
Aga10_2018
Drogie kobietki. Mam takie pytanie . Czy 5 tc i 5 dni to nie za wcześnie na wizytę u ginekologa? Dzisiaj mam wizytę i gdzieś wyczytałam, że lepiej będzie poczekać z tydzień aby coś zobaczyć. A jak jest z badaniem krwi ? Musi być na czczo ?
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie
reklama
ranny.ptaszek
Cześć wszystkim
Jestem tu nowa i podekscytowana zarazem bo ciesze sie ze znalazałam to forum choć jeszcze nie wiem jak funkcjonuje Mam rocznego syna i jestem w drugiej ciąży. Brakuje mi kontaku z innymi mamami nie mam kolezanek ktore maja dzieci/sa w ciazy. Dlatego nadrobie o czym tu gawędzicie i chętnie sie przyłącze
Miłego dnia
Jestem tu nowa i podekscytowana zarazem bo ciesze sie ze znalazałam to forum choć jeszcze nie wiem jak funkcjonuje Mam rocznego syna i jestem w drugiej ciąży. Brakuje mi kontaku z innymi mamami nie mam kolezanek ktore maja dzieci/sa w ciazy. Dlatego nadrobie o czym tu gawędzicie i chętnie sie przyłącze
Miłego dnia