reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Gratuluję. Trzymam
emoji110.png
emoji110.png
żeby wszystko było dobrze.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie mamusie. Ja też będę mieć maluszka w październiku to moje drugie baby[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratuluję :-)

reklama
Witam nowe Mamy [emoji4]

Ja dalej choruję. Nie jest dobrze. Nie ma poprawy, wręcz jest gorzej. I jeszcze migrena...Mam dość. Jutro znowu lekarz...i dalsze zwolnienie. [emoji17]
Dbajcie o siebie Kobitki....ja tylko raz odpuściłam i teraz mam masakrę...[emoji22]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo zdrówka i moc pozytywnej energii wysylam ♥️

A od kiedy zwykle zaczynają się mdłości?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba różnie...
W pierwszej ciąży wcale a tym razem u mnie od 6 tygodnia codziennie ostro dawały popalić.
Teraz troszkę mniej albo się już przyzwyczaiłam :/

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Ja mam od 5 tygodnia. Dzisiaj cały dzień, najgorzej jak się przebudzę. A tez śpię 24/h. Musiałam za każdym razem co się obudziłam jeść kawałek ciasta. Tylko słodkie jestem w stanie w siebie wmusić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Ja tez mam dzień w dzień z tym ze u mnie najgorzej jest wieczorem. A na słodkie nie mogę patrzeć - jak już coś to kwaśne jem. Kurczę i jak tu normalnie egzystować jak ciagle człowiek się zle czuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 6tc i 4dnia, czuje sie kiepsko, chora juz nie jestem, ale mega oslabiona, zawroty glowy doszły...
.. mdlosci... nie moge patrzec na jedzenie.. wmuszam w siebie zeby nie zaslabnac jak 3 dni temu
Witam nowe mamy

Witajcie ja już oddałam krew na progesteron i bhcg, o 12 stej wizyta. Trzymajcie kciuki. [emoji5] kto dziś jeszcze wizytuje?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w czwartek wizyta, a jutro wyruszam na pierwsze badania: glukoza, morfologia,mocz, toksoplazmoza itd. Życzę powodzenia dzisiaj ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jutro robię morfogie i mocz.
Powiem Wam, z marzy mi się tym razem poród domowy. Wspomnienia z pierwszego porodu w szpitalu mam koszmarne. Jeśli wszystko będzie ok w ciąży to będę się decydować na poród z położną w domu

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja jutro robię morfogie i mocz.
Powiem Wam, z marzy mi się tym razem poród domowy. Wspomnienia z pierwszego porodu w szpitalu mam koszmarne. Jeśli wszystko będzie ok w ciąży to będę się decydować na poród z położną w domu

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Na jakiś zasadach się to odbywa ? Po porodzie dziecko jest przewożone do szpitala w celu badań czy robi się to na miejscu ?

Ja za to wybieram cesarkę, dzięki Bogu mam
Wskazania medyczne

Do góry