reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny :)

Dziś 8t4d. A prog mi od kilku tygodni systematycznie spadał, ostatni wyszedł ok. 8 ng/l a wg pani dr powinno być min.30 i wzrastać. Chociaż pewnie są różne normy w różnych laboratoriach.

Justyna to super, że już jesteś w domu :) Leż i wypoczywaj, teraz to to żadne lenistwo ;)

Wow to niziutki faktycznie. Ja miałam 12,5 po owulacji zaraz. 21,8 w 28 dniu cyklu. Ale jak jest to wykryte i kontrolowane to będzie wszystko ok ;)

Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja testuję te trzy ale żadna mnie nie zachwyca :/
W pierwszej ciąży miałam jakąś fajną...zielona była ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy ehhh
1519557225-80f5d3c2492c7daf-aaaaaa.png

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ja korzystam z babyApp - cisza i poród.
Nie wiem tak naprawdę czego oczekujecie po takich aplikacjach . Ta pokazuje jak maluszek powinien się rozwijać, co się dzieje z kobietą, jakie badania powinny być przeprowadzane i takie tam :)
Ja nie narzekam ;)

Hej dziewczyny, właśnie rozpoczęłam 6tc. Wyliczony termin 27/10, ale piewsza wizyta 1go marca. Na ten moment robiłam test ciążowy (słaba druga kreska w 14 dniu) i dwa testy krwi (beta 84,3 i 232,0 po 48h). Więc chyba jestem w ciąży, prawda? :) To dla nas trochę nierealne jeszcze. Dodam, że to pierwsza ciąża i nie licząc bolących piersi i małych skurczy (to normalne?), to nie mam objawów. Pozdrawiam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny . Ja właśnie wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. To 5tc i termin mam na 25 października :-)
W przyszłym tygodniu pójdę na pierwsze badania. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję, że będziemy się dzieliły swoimi spostrzezeniami. To moja pierwsza ciąża. :)

Cześć Dziewczyny . Ja właśnie wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. To 5tc i termin mam na 25 października :-)
W przyszłym tygodniu pójdę na pierwsze badania. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję, że będziemy się dzieliły swoimi spostrzezeniami. To moja pierwsza ciąża. :)
Gratuluję. Trzymam [emoji110][emoji110] żeby wszystko było dobrze.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, właśnie rozpoczęłam 6tc. Wyliczony termin 27/10, ale piewsza wizyta 1go marca. Na ten moment robiłam test ciążowy (słaba druga kreska w 14 dniu) i dwa testy krwi (beta 84,3 i 232,0 po 48h). Więc chyba jestem w ciąży, prawda? :) To dla nas trochę nierealne jeszcze. Dodam, że to pierwsza ciąża i nie licząc bolących piersi i małych skurczy (to normalne?), to nie mam objawów. Pozdrawiam.

Wszystko jest normalne. [emoji6] beta ładnie przyrasta. Planuj niedługo jakaś wizytę. I gratuluję. [emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Gratulacje. Te wyniki raczej nie kłamią :)
Dbaj o siebie.
Gratulacje. Fajnie, że nas jeszcze przybywa :) Październik będzie ciekawy :)

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Do góry