sandralevv93
Fanka BB :)
A ja taki apetyt ze zjadlabym wszystko [emoji3][emoji3][emoji23]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że wyłapali ten niski progesteron. Oszczędzaj się. Dzielnie znoś zastrzyki i musi być dobrze kochana.Cześć, a mnie chwilę nie było, ledwo udało mi się to forum nadrobić...
Ale martwię się strasznie, bo się mocno rozchorowałam, kaszel, katar, gardło, wszystko co możliwie, oczywiście leczyć się mogę tylko domowym syropkiem z cebuli i czosnku... pani doktor wolała żadnych leków nie przepisywać.
Bo na dodatek okazało się, że mam super niski progesteron, dr powiedziała, że jest ryzyko utraty ciąży i teraz na zastrzyki codziennie do szpitala jeżdżę Chcieli mnie dla bezpieczeństwa w tym szpitalu w ogóle zatrzymać na tydzień, ale ostatecznie zostałam w domu z nakazem leżenia Strasznie się martwię. Ale pocieszam się myślą, że poza tym koszmarnym przeziębieniem nie czuję się źle.
Zjesc sledzie czy nie zjeść...? .. ja dalej z mdłościami... nie jadlam 3 h i cos powinnam zjesc..ale boje sie ze zwymiotuje.. bi jakies zacisniete gardlo mam..i żołądek do gardla podchodzi
Cześć, a mnie chwilę nie było, ledwo udało mi się to forum nadrobić...
Ale martwię się strasznie, bo się mocno rozchorowałam, kaszel, katar, gardło, wszystko co możliwie, oczywiście leczyć się mogę tylko domowym syropkiem z cebuli i czosnku... pani doktor wolała żadnych leków nie przepisywać.
Bo na dodatek okazało się, że mam super niski progesteron, dr powiedziała, że jest ryzyko utraty ciąży i teraz na zastrzyki codziennie do szpitala jeżdżę Chcieli mnie dla bezpieczeństwa w tym szpitalu w ogóle zatrzymać na tydzień, ale ostatecznie zostałam w domu z nakazem leżenia Strasznie się martwię. Ale pocieszam się myślą, że poza tym koszmarnym przeziębieniem nie czuję się źle.
Ostatnio zastanawiałam się nad ofertą pakietu Luxmedu i wszystkie usg w ciąży są w pakiecie (oprócz 3d,4d)Hej Dziewczyny, czy któraś z Was ma może informacje jak wyglada sprawa badań prenatalnych w luxmedzie. Ma naszym Facebooku wyczytałam ze w medicoverze sa w pakiecie. Jakby ktoś się orientował jak sprawa wyglada to proszę o info. Ja dopiero w środę na pierwsze usg idę-będzie 6t4d, po badaniu zamierzam powiedzieć w pracy i rodzinie. Po Mdłościami czuje się ok
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś 8t4d. A prog mi od kilku tygodni systematycznie spadał, ostatni wyszedł ok. 8 ng/l a wg pani dr powinno być min.30 i wzrastać. Chociaż pewnie są różne normy w różnych laboratoriach.
Justyna to super, że już jesteś w domu Leż i wypoczywaj, teraz to to żadne lenistwoHej dziewczyny, mój pobyt w szpitalu okazał się na szczęście bardzo krótki, po badaniach zwolnili mnie do domu. Wszystko ok. Widziałam bijące serduszko z racji tego że szłam do szpitala powiedzieliśmy o ciąży rodzicom i rodzeństwu. Wszyscy ucieszeni
Co do objawów ciążowych to mam mega apetyt. Boję się że dużo przytyje, jem cały czas bo jak poczuje trochę głodu to mam takie mdłości że.... No i takie lenistwo mnie dopadło że nic mi się nie chce, wczoraj praktycznie cały dzień z synkiem lezelismy w łóżku