reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

o jak miło że ktoś o mnie pyta <3
ten tydzień miałam sporo załatwień, czytam Was codziennie ;) właśnie nadrabiam i widzę jakie akcje się dzieją na forum....
na wizycie NZF wszystko ok, powiedziałam o stawianiu się brzucha, kazał brać magnez (biorę od dawna) i kontrola w najbliższy wtorek, szyjka się wydłużyła po luteinie także super
chciałam jechać na weekend w moje kochane bieszczady nad jezioro ale spędziłam na necie i telefonem 2h i nie znalazłam żadnego wolnego miejsca, a szkoda.... zostaje basen ;)
@Miao też "zwiałam" z belly z forum bo tak tygodniami przewijał się temat TSH i postów naprawdę bardzo mało dziewczyny pisały, teraz tam naprawdę rzadko piszę, czasami je podczytuję ;) jaki tam miałaś nick? może skojarzę :D a może to Ty mnie kojarzysz??
u nas też mega upały, ale dużo deszczu, co z tego jak tropiki powstają :( w każdym razie ostatnie 2 noce spało się rewelacyjnie bo było "chłodno"
prać i prasować planuję jakoś w połowie sierpnia, najpierw trzeba pomalować pokój i zamówić komodę - a ta musi trochę postać bo będzie cuchła nowością a co za tym idzie - ciuszki również
@Jsawww bacznie czycham na informację od Was!
To dobrze ze wszystko ok. Tak.sie zastanawialam tylko co sie nie odzywasz... basen tez dobry...

reklama
No nie mogłam się powstrzymać.

Załączniki

• 38311149_1289499841183992_7831607147514298368_n.jpg
    38311149_1289499841183992_7831607147514298368_n.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 108
o jak miło że ktoś o mnie pyta <3
ten tydzień miałam sporo załatwień, czytam Was codziennie ;) właśnie nadrabiam i widzę jakie akcje się dzieją na forum....
na wizycie NZF wszystko ok, powiedziałam o stawianiu się brzucha, kazał brać magnez (biorę od dawna) i kontrola w najbliższy wtorek, szyjka się wydłużyła po luteinie także super
chciałam jechać na weekend w moje kochane bieszczady nad jezioro ale spędziłam na necie i telefonem 2h i nie znalazłam żadnego wolnego miejsca, a szkoda.... zostaje basen ;)
@Miao też "zwiałam" z belly z forum bo tak tygodniami przewijał się temat TSH i postów naprawdę bardzo mało dziewczyny pisały, teraz tam naprawdę rzadko piszę, czasami je podczytuję ;) jaki tam miałaś nick? może skojarzę :D a może to Ty mnie kojarzysz??
u nas też mega upały, ale dużo deszczu, co z tego jak tropiki powstają :( w każdym razie ostatnie 2 noce spało się rewelacyjnie bo było "chłodno"
prać i prasować planuję jakoś w połowie sierpnia, najpierw trzeba pomalować pokój i zamówić komodę - a ta musi trochę postać bo będzie cuchła nowością a co za tym idzie - ciuszki również
@Jsawww bacznie czycham na informację od Was!
Ile bierzesz luteiny?

Ja ostatnio przeszłam z luteiny na duphaston, po kolejnej infekcji intymnej... Też miałam 2x100 i przy tej dawce mam straszne zaparcia [emoji33] Ty nie masz jakiś nieprzyjemnych objawów? Teraz biorę dupka 2x2 tabletki i nic się nie dzieje, skurczy za bardzo nawet nie mam. U mnie skurcze to chyba faktycznie kwestia psychiki. Siedzę sobie spokojnie u rodziców, jedzenie pod nos prawie dostaję i nawet magnezu tyle nie biorę, bo skurcze mi prawie całkiem przeszły.

Ja ostatnio przeszłam z luteiny na duphaston, po kolejnej infekcji intymnej... Też miałam 2x100 i przy tej dawce mam straszne zaparcia [emoji33] Ty nie masz jakiś nieprzyjemnych objawów? Teraz biorę dupka 2x2 tabletki i nic się nie dzieje, skurczy za bardzo nawet nie mam. U mnie skurcze to chyba faktycznie kwestia psychiki. Siedzę sobie spokojnie u rodziców, jedzenie pod nos prawie dostaję i nawet magnezu tyle nie biorę, bo skurcze mi prawie całkiem przeszły.

no mam zaparcia ale w życiu nue powiedziałabym że przez luteiną!
ponawiam pytanie odnoście belly - byłas na wątku październikowym? bo jeśli tak to byłyśmy tam obie :D

Ja mam 2x100 od dawna, zadnych infekcji ani zaparc, dobrze toleruje. Za to u mnie duphaston makabrycznie wplywa na samopoczucie. Kazdy ma inaczej ;)
Edit: moja kolezanka ma zaparcia i lekarka jej mowi, ze po luteinie to jest, bierze czopki glicerynowe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry