Bo ja na prawdę przestałam ufać moim szarym komórkom...[emoji15] [emoji6]Hehe dobre te Twoje ostatnie zdanie [emoji23][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja na prawdę przestałam ufać moim szarym komórkom...[emoji15] [emoji6]Hehe dobre te Twoje ostatnie zdanie [emoji23][emoji3]
Z koncem sierpnia
Ja tylko krótka pogode oglądałam, mowili że od niedzieli ma być chlodniej, ehhh...
A już myślałam, że bedzie chłodniej i małego ciuszki upiore i poprasuje, bo narazie tylko siedzę przy wentylatorze i "zdycham ".
Nie no chyba takich wymogów to nie będzie. Zresztą co ją tam wiem sama nie jestem tu jakoś mega długo.@mimi00 Odnośnie karty ciąży, to szczerze nie wiem czy to coś da, bo część z góry mnie już skreśliła. Ale jeśli w późniejszym czasie będzie taka potrzeba i wymóg, żeby dołączyć do forum zamkniętego to nie widzę problemu podesłania takiego zdjęcia np. do moderatorki, chociaż jak już dziś zostało powiedziane większość mam mnie tam nie chce, wiec zostanę tu z Wami o ile też zaraz nie uciekniecie tam.
Nie no chyba takich wymogów to nie będzie. Zresztą co ją tam wiem sama nie jestem tu jakoś mega długo.
No nie ale teraz i tak o prasowaniu ani mysle, do prasowania wyprawki zatrudnie babcie, ja nie moge stac w miejscu dluzej niz 3 minuty bo mnie kregoslup nasuwa :/Kurczę, ja muszę codziennie prasować koszule bo mąż do pracy potrzebuje. Jak ja tego nie lubię. Nie mieszkasz może gdzieś w kujawsko-pomorskim?
Dokładnie [emoji2]Żebyśmy jeszcze dowodów swoich nie musiały wysyłać nigdzie [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji119][emoji106]Ja pierdziele piszesz jak by Cię normalnie chciała zgwałcić A nie poczytać forum [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No chlodniej, czyli cos kolo 27 stopni [emoji3][emoji3]Z koncem sierpnia
Ja tylko krótka pogode oglądałam, mowili że od niedzieli ma być chlodniej, ehhh...
A już myślałam, że bedzie chłodniej i małego ciuszki upiore i poprasuje, bo narazie tylko siedzę przy wentylatorze i "zdycham ".
Tez wyszłam z tego założenia i we wrześniu bede tylko lezec i pachniec [emoji23][emoji3]
Ja tez tak na oko piore i prasuje "rozmiary" 56-62 [emoji3]Ja właśnie puściłam 2 pralkę [emoji23] musiałam je jakoś posegregować bo układałam je rozmiarem „na oko” a nie z metki bo co producent to inaczej rozmiarówka wychodziła