Bo ja na prawdę przestałam ufać moim szarym komórkom...[emoji15] [emoji6]Hehe dobre te Twoje ostatnie zdanie [emoji23][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja na prawdę przestałam ufać moim szarym komórkom...[emoji15] [emoji6]Hehe dobre te Twoje ostatnie zdanie [emoji23][emoji3]
Z koncem sierpnia
Ja tylko krótka pogode oglądałam, mowili że od niedzieli ma być chlodniej, ehhh...
A już myślałam, że bedzie chłodniej i małego ciuszki upiore i poprasuje, bo narazie tylko siedzę przy wentylatorze i "zdycham ".
Nie no chyba takich wymogów to nie będzie. Zresztą co ją tam wiem sama nie jestem tu jakoś mega długo.@mimi00 Odnośnie karty ciąży, to szczerze nie wiem czy to coś da, bo część z góry mnie już skreśliła. Ale jeśli w późniejszym czasie będzie taka potrzeba i wymóg, żeby dołączyć do forum zamkniętego to nie widzę problemu podesłania takiego zdjęcia np. do moderatorki, chociaż jak już dziś zostało powiedziane większość mam mnie tam nie chce, wiec zostanę tu z Wami o ile też zaraz nie uciekniecie tam.
Nie no chyba takich wymogów to nie będzie. Zresztą co ją tam wiem sama nie jestem tu jakoś mega długo.
No nieKurczę, ja muszę codziennie prasować koszule bo mąż do pracy potrzebuje. Jak ja tego nie lubię. Nie mieszkasz może gdzieś w kujawsko-pomorskim?![]()
Dokładnie [emoji2]Żebyśmy jeszcze dowodów swoich nie musiały wysyłać nigdzie [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji119][emoji106]Ja pierdziele piszesz jak by Cię normalnie chciała zgwałcić A nie poczytać forum [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No chlodniej, czyli cos kolo 27 stopni [emoji3][emoji3]Z koncem sierpnia
Ja tylko krótka pogode oglądałam, mowili że od niedzieli ma być chlodniej, ehhh...
A już myślałam, że bedzie chłodniej i małego ciuszki upiore i poprasuje, bo narazie tylko siedzę przy wentylatorze i "zdycham ".
Tez wyszłam z tego założenia i we wrześniu bede tylko lezec i pachniec [emoji23][emoji3]
Ja tez tak na oko piore i prasuje "rozmiary" 56-62 [emoji3]Ja właśnie puściłam 2 pralkę [emoji23] musiałam je jakoś posegregować bo układałam je rozmiarem „na oko” a nie z metki bo co producent to inaczej rozmiarówka wychodziła