reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja też się zastanawiam czy zacząć prać. [emoji2] O ile z praniem nie będzie problemu o tyle nie wyobrażam siebie stać przy żelazku w ten upał...Ja mam termin na 26.10 więc teoretycznie mam czas ale czy ja później wystoje przy tej desce do prasowania. Mówiłam że zacznę jak będę mieć szafe w pokoju malucha no więc szafa prawie w całości [emoji6]

Ja niemeza zatrudnię do prasowania bo ja się z żelazkiem nie lubię bardzo [emoji23]

Ja mam właśnie termin na 13.10 ale szew ściagają mi 2.10 wiec mogę już po tym terminie rodzic [emoji16]

reklama
Czy Wy już zaczęłyście prać i prasować ciuszki tak już na gotowo? Zastanawiam się czy już zacząć, czy jeszcze powinnam trochę poczekać.

Ja juz mam pierwsza partię poprana i poprasowana. Ale to ze względu na to ze jestem u rodzicow na "wakacjach" i żeby nie zostawiać wszystkiego na wrzesień to już mam coś gotowe. Tymbardziej że w taki upał wyschło piorunem ;)

Ja juz mam pierwsza partię poprana i poprasowana. Ale to ze względu na to ze jestem u rodzicow na "wakacjach" i żeby nie zostawiać wszystkiego na wrzesień to już mam coś gotowe. Tymbardziej że w taki upał wyschło piorunem ;)

Ja myśle ze 3-4 pralki mi wyjdą. A i rak wyciągam prawie suche ubrania z pralki na mocnym wirowaniu. Jedyne co to prasować mi się nie chce [emoji23]

No nie wiem czy tak szybko sie odwraca kazde dziecko tylem do rodzica. Moj niby chcial patrzec co sie dzieje, ale zloscil sie ze mnie nie widzi, mnie denerwowalo oprocz tego ze nie widze, tez ze nie moge mu opowiadac co sie dzieje wokol i komentowac. Zrobilismy kilka prob z jezdzeniem przodem do swiata, ale tak naprawdę gotowy na to byl dopiero kolo 15msc.
Dobrze, że o tym mówisz. Właśnie boje się, że będzie trochę uciążliwe ciągłe chodzenie do przodu wózka i podawanie dziecku np zabawki czy wody, a z drugiej strony nie będę znała dobrodziejstwa prowadzenia spacerówki tyłem do kierunku jazdy więc może nie będę bardzo narzekać. Mam jeszcze kilka dni to przemyślę sprawę.

O, a już myślałam, że tylko moja taki klocek:) też muszę zapytać swojej gin, czy może widzi jakieś rozwiązania, chociaż myślę, że nic mi nie zaproponuje. Też bym chciała urodzić naturalnie... Ale zaczęłam się bać, że będzie powtórka z pierwszego porodu.
Nacinali Cie i pękłaś? Którego stopnia nacięcie?

Ja nie wiem jaka jest a jestem tu od początku [emoji23] w sumie tez jestem ciekawa, bo wczoraj kupiłam płyn i myśle czy już prac

Niestety bez sensu że piszecie z nową mama po trollowaniu @Emol . Kompletnie nie kumam ciagniecia wątku tutaj jak taka jest sytuacja. Myślałam że my zgrane jesteśmy dla siebie.
Jeżeli zamierzacie pisać tutaj spoko.
Natomiast większość Mam i ja włącznie nie zgadzam się na wpuszczenie na forum zamknięte.

Właśnie też chciałam zacząć jak będę miała komodę w pokoju, a komoda stanęła w weekend więc już będzie gdzie chować. Ja też prasować nie znoszę. Może mąż pomoże trochę ale większość pewnie i tak będę prasować ja.

reklama
Niestety bez sensu że piszecie z nową mama po trollowaniu @Emol . Kompletnie nie kumam ciagniecia wątku tutaj jak taka jest sytuacja. Myślałam że my zgrane jesteśmy dla siebie.
Jeżeli zamierzacie pisać tutaj spoko.
Natomiast większość Mam i ja włącznie nie zgadzam się na wpuszczenie na forum zamknięte.

Chyba pomyliłaś wypowiedzi ? Odpowiadałam na temat prania ubranek a nie trollowania czy dołączenia do forum zamkniętego.
Mnie nie ma na forum zamkniętym i pisać będę tutaj proste ?

Do góry