ewelinka10425
Fanka BB :)
Na Fejsie za dużo się nie dziejeNie jestem W stanie przeczytalc 70 stron. Jak sie dostac na fejsa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Fejsie za dużo się nie dziejeNie jestem W stanie przeczytalc 70 stron. Jak sie dostac na fejsa?
Na dodatek jeśli po toczeniu krwi tętno u małej nie zacznie rosnąć to jutro rozwiązują ciąże.....
Polecam, już wcześniej pisałam ze sąsiedzi maja i są bardzo zadowoleni ja byłam na spacerku i prowadziłam ten wózek. Rewelka!Tez ogladalam tego z chmurkami akurat model na ktory bym się zdecydowala to Koda
I jedo ma lepsza amortyzację niz Holland macalam oby dwa [emoji23]Biało granatowy z białym stelażem i koła żelowe. Ja zastanawiałam się jeszcze nad Bebetto holland ale jednak Jedo wydaje mi się solidniejszeZobacz załącznik 883264
Oficjalnie dowiedziałam się że to przepuklina 2 tyg. temu w szpitalu jak bolał mnie właśnie brzuch w okolicy pępka .Ale pamiętam że przed ciążą już jakiś czas miałam niewielkie twarde zgrubienie zaraz nad pępkiem które mnie nie bolało , ale lekarz rodzinny to zbagatelizował. Niestety teraz w ciąży doszedł ból w tym miejscuNo to kiepsko, ale to teraz wykryto u Ciebie ta przepuklinę czy wcześniej? Ja właśnie nie widzę związku z rozciąganiem się małego bo to czuję bardziej po bokach. Teraz jak jestem w domu i mało chodzę to zdecydowanie mniej mi to dokucza
Trzymamy mocno kciuki za Was!Na dodatek jeśli po toczeniu krwi tętno u małej nie zacznie rosnąć to jutro rozwiązują ciąże.....
Dokladnie.. a moze upal uderza do glowy?Nie ma sensu nawet odpisywać. Dziewczynie ewidentnej się nudzi
Trzymam kciuki zeby po przetoczeniu bylo ok!Na dodatek jeśli po toczeniu krwi tętno u małej nie zacznie rosnąć to jutro rozwiązują ciąże.....
Musisz napisać na priv do @szalona29 swoje namiary na fb i powinna cię dodać ale tak jak ewelinka pisała tam jeszcze mały ruch.Nie jestem W stanie przeczytalc 70 stron. Jak sie dostac na fejsa?