reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też ostatnio ten wózek oglądałam i bardzo mi się podobał . Model na który zwróciłam uwagę miał w środku taką ładną delikatnie pastelową kolorową tapicerkę ( chmurki) .Ale fakt ciężko się na coś konkretnie zdecydować :D
Tez ogladalam tego z chmurkami akurat :) model na ktory bym się zdecydowala to Koda

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was odczuwa ból pępka? Ogólnie to od jakiś dwóch tygodni czuję takie mocniejsze rozciąganie w tej okolicy a od dwóch dni to boli szczególnie przy chodzeniu i podnoszeniu się :( pępek mam schowany, więc to raczej nie to że się podrażnia

Ja mam od 2 tyg. ból pępka i trochę powyżej, pępek też mam schowany. Ból nasila się przy chodzeniu , psiknięciu , kaszlnięciu , mija jak leżę .U mnie niestety zdiagnozowano ostatnio w szpitalu przepuklinę pępkową .Aż się boję jak jeszcze ponad 2 msc. wytrzymam z tym bólem :(
Ale być może u Ciebie to dzidziol się tak w tym miejscu rozciąga ;)

Nie obraziłam ani Ciebie, ani żadnej innej Pani tutaj. Odpowiadam jedynie na zarzuty w moją stronę, nic więcej. Chciałam pomóc, a zostało to źle odebrane. Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego rozwiązania! :)

Dziewczyno a czego się spodziewasz?Wrzucasz reklamę jakiejś apki , której nikt nie chce i nie potrzebuje na forum, na którym się nigdy nie udzielałas i dajesz innym złośliwe oceny.

A za pomoc dziękujemy, tym bardziej że nikt o nią nie prosił.W moim odczuciu to zwykły spam.

reklama
Do góry