reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Al
Tylko 1000? :D ja nie wiruje na wiecej niz 600, bo sie wlasnie wszystko wyciaga, nie mowiac o tym ze wyglada jak psu z gardla :p dluzej schnie-trudno ale z rozprasowaniem bylo latwiej, a teraz juz bez :p
e jak mam pralkę ktora ma dużo więcej obrotów to jest tylk 1000, poza tym tylko z pepco i z smyka tam mi się rozcisgnely rzeczy. Z c&a przy takich samych parampetrach wyglądają jak nówki sztuki :)

reklama
a jeszcze z pozytywów to przyszły mi dziś koszule do karmienia ;)
pamiętacie jak narzekałam na te na guziczki? musiałam takie zamówić bo ja słoń jestem, ale te wyglądają na lepsze, więc może nie będzie takiej tragedii jak za pierwszym razem ;)
w sumie odebrałam dziś 3 paczki (w tym jeden paczkomat) ale wiedziałam że będą rano (zawsze te firmy rano chodzą) natomiast ta nieszczęsna poczta którą niby wczoraj wysłali mi z allegro zwykle chodzą jak im się podoba i rzadko dzwonią wcześniej... grrr...
ale teraz wiem że nic nie wysłali... phi...
Do mnie paczka od nich szła kolo 4 dni a to niby kurier takze cierpliwosci [emoji3]

Ja też [emoji6] Ale ja w ogóle dzieci nie lubię [emoji1] Tylko swoje kocham.

Mój mąż niewierny wczoraj miał wieczór przemyśleń i siedział do 3 w nocy z butelką i zadzwonił do mnie dzisiaj z przemyśleniami różnymi, między innymi takim, że mamy strasznie fajną córkę i bardzo ją kocha i bardzo się cieszy, że będzie druga córka. Generalnie idziemy w dobrą stronę i jest o co walczyć.
Hehe tez nie lubie dzieci [emoji33][emoji87][emoji87][emoji87]

Bodziaki ze smyka też nie były moimi ulubionymi. Wyciągały się właśnie przy szyi i całe ramiona na wierzchu... Zawsze wolałam bodziaki, które miały górę na zatrzaski. Ale mimo to kupiłam i tak teraz znowu 5-pak bodziaków w Smyku, bo jak są przecenione mocno, to się opłaca.
Przeciez w smyku sa bodziaki na napy przy szyi. Tych zakladkowych to ja w ogole nie kupuje i cierpie gdy dostanę. Na razie dla bobasa mam tylko ubrania ze smyka (i 2pak body z HM) i juz chyba pisalam, ze bawelna mi kiepsko wygląda. W wielopakach zwykle badziewna byla (choc zdarzyly mi sie 2 lata temu perełki z wielopakow), ale teraz tez zamawialam pojedyncze rzeczy, wychodzace wyraznie drozej za szt. niz z wielopaku i spodziewalam sie lepszej jakosci. Ja piore w wysokiej temp, na 1200-1400 obrorow o jeszcze susze maszynowo, wiec sie nie pieszcze.

Ja wczoraj patrzyłam na ten sklep bo był tu polecany ale dla mnie tam jest drogo, a w smyku są wyprzedaże więc wolę jakościowo lepsze rzeczy(pewnie nie wszystkie, ale sklep pewniejszy)
Serio uważasz że smyk ma lepsze ceny niż Świat dziecka?

Oki. Doczytałam,że chodziło Ci o sklep internetowy [emoji1] bo w szoku byłam. Smyk stacjonarny drogi jak cholera.

reklama
dostałam SMS że wysłali! W KOŃCU!
najlepsze jest to że wysłali w miejscu gdzie mój mąż pracuje, no debilizm... bliżej mieli do mnie prosto do domu niż na punk gdzie ją nadali.... (mój mąż jest kierownikiem (informatyka) na poczcie - w zasadzie na rozdzielni tzn WER)

Do góry