reklama
Miao
Fanka BB :)
Mąz do pracy pojechal... ja za 2h po syna do przedszkola musze iść......jest tak gorąco..ze przejscie 1km to jakos wyczyn będzie
Ja wyszłam na spacer z psem rodziców i prawie umarłam po 100 metrach... Z powrotem jak szłam siadałam już na każdym murku, co 2 metry i prawie na czworakach do domu wchodziłam. Poleżałam trochę i na szczęście od razu lepiej. Ciśnienie dzisiaj mam oczywiście 90/55... Piję teraz colę dla kofeiny, bo za bardzo mam rozwalony żołądek na kawkę.
Kocurek
Ja wczoraj patrzyłam na ten sklep bo był tu polecany ale dla mnie tam jest drogo, a w smyku są wyprzedaże więc wolę jakościowo lepsze rzeczy(pewnie nie wszystkie, ale sklep pewniejszy)
dziewczyny zamawiała już któraś z allegro świat dziecka? ja byłam taka mega podjarana i co? DU*A.... zamówienie złożone w poniedziałek ok godziny 13:00 zapłaciłam przelewem ponad 800zł, w wtorek cisza, pisałam do nich 2 meila z prośbą o informację czy kasa doszła, odpisali że tak, no to ulżyło mi, wczoraj wysłali meila że rzekomo towar wysłany, wysłali numer paczki oraz przewoźnika, paczka taka była nadana ale w 2016 roku... teraz nie odpowiadają na meile i nie odbierają telefonów.... mają mnóstwo pozytywnych opinii na allegro, ale dziś weszłam w te złe... jest masa z lipca.... kufa.... jak się wkur*ię to pojade tam osobiście.... drugi koniec miasta ale mnie zapamiętają do końca życia! grrr! gdybym wiedziała wcześniej że taki ograniczony kontakt to bym w życiu tam nie zamawiała.....
no chyba że im się coś porąbało i wysłali złe nr nadania... no ale żeby z 2016 roku? hmmm.....
co do majtek poporodowych to ja na swoją wielką dupę zamówiłam z SENI, pamiętam jak rodziłam syna to te jednorazówki nawet na jedną nogę nie weszły... aż wstyd.... ale raz że rozmiarówka zaniżona a dwa że na "słonie" nie produkują takich rzeczy.... przecież "słoni" w dzisiejszych czasach coraz więcej.....
w każdym razie poszperałam w necie, jednorazowych nie znalazłam w moim rozmiarze, ale znalazłam wielorazowe właśnie z SENI, wzięłam rozmiar większy (całe szczęście) i dziś przyszły, dupsko weszło i jeszcze jeszcze luz, wyglądają fajnie, jednak chyba zrobię z nich jednorazówki bo to takie blllleeee mi się wydaje
ewelinka10425
Cos z tym ciśnieniem dziś nie tak, ja też miałam przed południem 90/60... Tak mi słabo było, dobrze że jestem u rodziców na wsi...
Kocurek
Na Kopernika? Długo czekalas w kolejce?
Ja po zastrzyku, żyje , nawet nie bolało , czekalam 25 min a sam zastrzyk chwila.... Poczekalam chwilę na korytarzu czy nie dostane ataku anafilaktycznego uczulenia ale ok odpukac spoko .
Mama po raz drugi
Ja wczoraj patrzyłam na ten sklep bo był tu polecany ale dla mnie tam jest drogo, a w smyku są wyprzedaże więc wolę jakościowo lepsze rzeczy(pewnie nie wszystkie, ale sklep pewniejszy)
ja do smyka nawet nie zaglądam, według mnie ceny KOSMOS, ostatnio byłam siostrą i więcej tam nie pójdziemy, ja polecałam ten sklep, myślałam że będzie cacy, a tu takie akcje.... ogólnie na innych grupach ciążowych tez go polecają...
Miao
Kupowałyście może kiedyś koszule ze strony doctornap? Mają fajne ceny (w promocji jest dużo takich za ok. 30 zł) i wyglądają super w porównaniu do tych typowych koszul dla ciężarnych, czy do karmienia... Ale czy to będzie tak samo fajnie wyglądać na żywo?
margerrita
Tak na Starynkiewicza. Koniec sierpnia lub poczatek wrzesnia. A cc koniec wrzesnia jesli wszytsko bedzie ok.A bo na Starynkiewicza będziesz rodzić? A kiedy będziesz sie umawiać na termin?
Ka30sia
Szkoda, że na szybko, ale najważniejsze, że zdrowo rośnie u mnie też Natalia siedzi zobaczę ją w środę.Ja już po wizycie usg 30 tygodnia Natalia rośnie parametry w normie waży 1400 gr szyjka długa zdjęć nie było lekarzowi się śpieszyło miał opóźnienie i badał szybko a ja tyle czasu czekałam żeby małą zobaczyć
reklama
Kocurek
Ja mówię o tym smyku internetowym. Stacjonarny jest mega drogi.
ja do smyka nawet nie zaglądam, według mnie ceny KOSMOS, ostatnio byłam siostrą i więcej tam nie pójdziemy, ja polecałam ten sklep, myślałam że będzie cacy, a tu takie akcje.... ogólnie na innych grupach ciążowych tez go polecają...