reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale one nie wychodzą już tak tanio [emoji5] Najlepszej jakości rzeczy miałam zawsze z lumpeksu... W naszych sklepach nic tak dobrze mi nie wygląda (chyba, że już takie koszmarnie drogie).
Z Cocodrillo są super.
No I potwierdzam, że niektóre lupeksowe perełki są niezniszczalne :)

Ja z rzeczy ze smyka bylam bardzo zadowolona. Tylko ze kupowalam na miejscu, w promocjach i tylko to co po zmacaniu i obejrzeniu na wszystkie strony bylo warte kupienia. Jak dostałam w prezencie trojpak pajacow to byly do kitu. Wiec mysle ze duzo zalezy od tego CO kupujemy a nie GDZIE.

Hehe tez nie lubie dzieci [emoji33][emoji87][emoji87][emoji87]
Ja tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]

Ja tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]
Hehe czyli moze jednak lubisz dzieci [emoji3] Ja chyba nie mam takiego podejscia

reklama
Co do jakosci to niektore z zAry sa gorsze niz z supermarketu. Dzis jade zareklamować sukienke bo po wypraniu wyglada jakby ja słonie podeptały i dopracowac sie nie da :( a Sluchajcie ja mam katarek i jest extra, w czym ten jest lepszy? Zamowilam tez dzis monitor oddechu przenośny bo ja panikara jestem. Mamy angelcare i dwa razy przy corce mi alarm sie wlaczyl. Wiec wole miec jesCze jeden.

Do góry