reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja mam 56 dwie szuflady [emoji23][emoji23] ale ogolnie sporo [emoji3] i dwie pary spodni 50 z hm bo hm w ogole jakis wielki wypada.
Jak patrze na 62 to to spore ubranka :) mniej więcej wszystko posegregowalam na malutkie (56), a później wyciągnę dopiero 62 :)
Wydaje mi sie ze miesiąc dwa na pewno posłuży ten mniejszy rozmiar :)

Hm wypada mniejszy, 50 jak 56 z innych firm.
W 56 pochodzi max miesiąc, na dwa miesiące to starczy dopiero może 74 lub 80 bo na początku tempo wzrostu jest zawrotne i co miesiąc zmiana garderoby :p
Ale w 56 raczej każdy niemowlak wejdzie, po porodzie na druga dobę już trochę spada z waga, taki mniej zapuchnięty się robi ;) (wiem wiem są wyjątki)
Ja tam tez kupuje kilka zestawów na 56, bo inaczej to pralka nie nadąży prac tego wszystkiego.

Cześć Dziewczyny! Ja ostatnio mam dobre spanie !
I uwielbiam w wannie posiedzieć z pianką.
A co gdybym w wannie urodziła ? Hmmm myślę o tym bo tak mi w tej wannie dobrze.
Oczywiście w szpitalu pewnie nie będzie pianki :-p

Ja mam z 9-11 par wszystkiego 56 Ale takie większe te 56 a resztę 62 i dosłownie kilka 68. Myślę, że będę dokupowala na bieżąco. Poza tym będzie dostawał więc nie szaleje. I zaczęłam mu podkradać kremik.
Lubię ten zapach... echhhhh ;-p

:-) tak troszkę ..

Skurcze w wannie zauważysz...wszedzie je zauważysz :)
... ale jak cos pyknie w wannie.....to wód plodowych można niezauważyć...
ja sie boje ze podczas kapieli odejda wody..a ja nie bede wiedziec czy to prysznic czy ja ;)

Powiem Ci szczerze że mi się oczy po tej wizycie otworzyły. Po tym obiedzie jak Mi się słabo zrobiłam to już palcem nie ruszyłam. Powiedziałam wiecie gdzie lodówka i reszta. Oni młodsi od nas i bezdzietni jeszcze to chyba życia nie znają. Bardzo ich lubimy ale co za dużo to nawet krowa nie chce...
Jeszcze zalezy ile tacy goscie siedzą... bo jak z 2~3 noclegami jak u nas to zajezdnia... ale jak sasiady wpadaja do nas na 3h na obiad/ kawkę to ja lubię.. :)

Po dwóch chłopcach ruszycie z produkcja dziewczynek ??
:)

Czytam Twój wpis......" Bartek" .....i znowu rozmyslam...
FILIP czy BARTEK ;)
Filipow za dużo nie znam, ale Bartki to kochane chlopaki. I imie samo w sobie mi sie podoba [emoji4] tradycyjne ale nie jakies popularne mega.
A Filip ładne imie, ale dla mnie za bardzo popularne, a tym sie sugeruje, ale nie dla wszystkich jest to wazne :)
Wybierz co Ci serce podpowiada :)

Moj Bartek to akurat Bartłomiej, złoty chlop [emoji3][emoji3][emoji173] pasowalby do Twoich chlopcow, bo z tego co piszesz to tez tacy kochani :) moi bracia to Tomek i Wojtek i to tez dobrzy faceci. Tomek bardziej uczuciowy, moze Ty tez podobnie odczuwasz u swoich dzieci [emoji4] czy moze Wojtuś u Ciebie bardziej uczuciowy? Taki do przytulania itp? :)

reklama
Do góry