Mama po raz drugi
Fanka BB :)
30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
o jej!!!!! jak ochłoniesz to napisz coś więcej! będzie dobrze!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już urodziła. Muszą Dax radę. Mam nadzieję że już pozostałe chociaz do polowy września posiedzą w brzuszkach
Sukienka bardzo ładna ja bym brała. Byłam ostatnio na dwóch weselach i sporo było kobiet w bieli/kremie, wiec chyba coś się w tym temacie zmienia Plus jest czarna wstawka więc nikt Cię nie pomyliDziewczyny,mam pytanie
Czy ta sukienka nadaje się na wesele?
Link do: Sukienka ciążowa na uroczyste okazje
Chodzi oczywiście o biel...Wiem,że biel zarezerwowana dla młodej,ale no mam dylemat bo podoba mi się
Super ze 7 pkt! Oby było ok wszystko ok [emoji8]30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Dziękuję..choć tak mi teraz glupio,że z tą kiecka wyskoczylam,jak tu inne ważniejsze sprawy sąSukienka bardzo ładna ja bym brała. Byłam ostatnio na dwóch weselach i sporo było kobiet w bieli/kremie, wiec chyba coś się w tym temacie zmienia Plus jest czarna wstawka więc nikt Cię nie pomyli
Żebyś wiedziała...to już. Czas nas goni i jak życie pokazuje nie wiadomo kiedy nadchodzi TEN moment.A tak serio, to właśnie się obsrYałam. Jutro zamawiam łóżeczko, w poniedziałek ogarnę gemini i duperele do porodu. Coś do prania i ubranka.
I dam na msze, co by do wrzesnia wysiedzieć w dwupaku
Niedowiary, ze to JUŻ.