Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
@ranny ptaszek- trzymajcie się, dużo siły Wam życzę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Trzymam mocno - będzie dobrze przebadają Was, polezysz i wrócisz do domu w dwupakuU mnie zle wiesci, zaczelam krwawic rano, zywa czerowa krew ale niewiele, od razu na ip, leze na patologii, podali mi sterdy na rozwoj pluc powiedzieli zebym byla gotowa na cc w kazdym momencie ... trzymajcie kciuki zeby moj maluszek jeszcze posiedzial w brzuchu [emoji20]
Trzymam kciuki, mocno trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze. Bądź silna kochana!30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Już urodziła. Muszą Dax radę. Mam nadzieję że już pozostałe chociaz do polowy września posiedzą w brzuszkachTrzymam mocno - będzie dobrze przebadają Was, polezysz i wrócisz do domu w dwupaku
Edit... Doczytałam @ranny.ptaszek, będzie dobrze przecież mniejsze dzieciaczki dają radę
Wow! Zycze Wam obydwojgu duzo sily!30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Myślę o Was i wierzę, że będzie dobrze30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Trzymam za was kciuki! Moja znajoma urodziła 630 gramowe dziecko i pamiętam, że świętowali jak mała dobiła do 1 kg. A u was to już raz dwa i będzie 2 kg i potem już z górki!30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
O matko! Mialam pisać że będzie dobrze i dotrwacie do 37tc a tu już niespodzianka. Trzymajcie sie oboje30 tc 1553g 43 cm walczy !! Dostal 7 pkt
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Trzeba wierzyć... Pod stałą opieką w szpitalu na pewno Dzidziolek jeszcze pomieszka w Twoim brzuszku. [emoji8]U mnie zle wiesci, zaczelam krwawic rano, zywa czerowa krew ale niewiele, od razu na ip, leze na patologii, podali mi sterdy na rozwoj pluc powiedzieli zebym byla gotowa na cc w kazdym momencie ... trzymajcie kciuki zeby moj maluszek jeszcze posiedzial w brzuchu [emoji20]