reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

To ja usłyszałam od męża bratowej (ona to anoreksja przed ciążą, w ciąży zygala, teraz wierzy w dietę matki karmiącej więc też je kilka rzeczy na krzyz) ja tam mówić nie będę, ale wg mnie ona ma hopla na punkcie swojego wyglądu i wagi i nie wiem czy to tak nie specjalnie wszystko robiła...
Ale dotyka mój brzuch i mówi ze jest strasznie miekki i tlusty... :/
Tylko powiedziałam ze ja już w drugiej ciąży jestem i mam tłuszcz po pierwszym dziecku. Ona rzygajac przytyla 10 kg, ja normalnie jedząc itd 13. Ale i tak było mi przykro.

@Emol wyglądasz pięknie ❤

reklama
Skończyłam malować druga warstwę drugiej ściany. Sufit i skos przez męża w panelach zrobiony. Dzisiaj jeszcze jedna ściana, w przyszłym tygodniu tapeta pod skosem, składanie mebli i jest szansa, że kolejny weekend spędzę już w nowym łóżku, z wygodnym materacem, a nie na starym materacu na podłodze [emoji23]

No to super ! Zwłaszcza, że coraz ciężej będzie wstać z takiego materaca na podłodze.
Ładnie robota idzie :-)
A ja leżę i dłubie słonecznik a tu po zakupy na obiad trzeba iść :-D

No to super ! Zwłaszcza, że coraz ciężej będzie wstać z takiego materaca na podłodze.
Ładnie robota idzie :-)
A ja leżę i dłubie słonecznik a tu po zakupy na obiad trzeba iść :-D
Oooo slonecznik. Zjadlabym. Przez to ze nie chodze teraz po zakupy i na rynek to w ogole zapominam o takich smakolykach. Musze jutro mężowi zlecic :p

No wlasnie. My nie jezdzilismy z malutkim dzieckiem dluzej niz 10 minut autem, bo nie bylo potrzeby, wiec byl ubierany w cieple grube spodnie, welniaka i czapke, bo zanim nasz rupcio sie rozgrzal to juz dawno bylismy na miejscu. Najwyzej otulalam dodatkowo kocykiem. Nie zakladalam kombinezonu tylko po to zeby doniesc dziecko do auta, bo to moim zdaniem bez sensu.
No ja mam jakieś 40 minut do teściów, wiec zależy mi żeby córce wygodnie było. Synek się bardzo męczył w trasie zimą (wcześniej miałam dziecko późno wiosenne i nie miałam doświadczenia w ubieraniu do samochodu jesiennego)

No to brawo.
Musiało być Jej bardzo, bardzo przykro wczoraj.
A szkoda.
Bo ja wiele wyniosłam z Jej rad.
Mam Ją za mądrą i doswiadczoną Mamę.

Nie wiem z czego się śmiejecie.
Spokojnie, ona nie umarla tylko zrobila porządek ze znajomymi na fejsie, bo w sumie dodawala nas tylko dlatego zeby dodac do grupy na fejsie. I tak dosc pozno nas usunęła. Ja bym to zrobila wcześniej, bo w koncu to mialo byc tylko po to zeby dodac do grupy na fejsie :)

reklama
Do góry