Jaki depresyjny dzien dzisiaj pada i przestaje i tak w kolko. Boli mnie glowa, kregoslup, gardlo (chociaz dentosept dziala calkiem niezle), jestem niewyspana, nie mam sily. Maz wstal chory ale do pracy i tak poszedł, wiec wroci jeszcze gorszy i mi przy mlodym nie pomoze
reklama
pysia1986
Fanka BB :)
U mnie tez leje od rana. Od niedzieli mam mają 8 letnia chrzesnice dziś ja wywiozlam na zorganizowane półkolonie do domku zabaw że zjezdzaliami i innymi atrakcjami. A ja zalegam w domu nic mi się mnie chce chyba kawę sobie zrobię. Prasowanie stoi, w mieszkaniu bałagan, wyprawkę pasuje zacząć kompletowac ... mała.w brzuszku szalej A mnie zostało 78 do rozpakowania [emoji33]
sandralevv93
Mamisia83
Ja też mam takiego ojca co nie wiem czy w przyszłości nie przyjdzie mi płacić na niego alimentów :/ Nie raz mi się takim tekścikiem odgrażał...także ktoś go podszkolił.
@Margonelka też byłam dzisiaj w labie innym niż zwykle i więcej tam nie pójdę...niby to nałęczowska filia Luxmedu ale obsługa porażka. Żółwie tempo obsługi mają w sumie sam raz dla kuracjuszy, nie dla zwykłych ludzi.
Co do gr.krwi w Diag.to nie pamiętam bo w pierwszej ciąży u nich robiłam...pewnie standardowo 2-3dni
@Margonelka też byłam dzisiaj w labie innym niż zwykle i więcej tam nie pójdę...niby to nałęczowska filia Luxmedu ale obsługa porażka. Żółwie tempo obsługi mają w sumie sam raz dla kuracjuszy, nie dla zwykłych ludzi.
Co do gr.krwi w Diag.to nie pamiętam bo w pierwszej ciąży u nich robiłam...pewnie standardowo 2-3dni
pysia1986
Witaj w klubie. Widzę że u Ciebie też przerażenie[emoji33] ja dziś wózek jadę oglądać i może z neta już część zamówię ręczniki kosmetyki pieluszki itp macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro? Apteka to gemini rzeczywiście jest taniej. Zastanawiam się nad termometrem dla dzidziusia macie jakieś polecane. ?Zaczelam 3 trymestr, 29tc [emoji33][emoji33][emoji33][emoji173]Zobacz załącznik 878299
Mama po raz drugi
Jak dla mnie to jest bzdurny przepis, no ale coz. A jak ojciec jest pozbawiony praw to tez moze sie takich alimentow domagac? Albo takie dzieci adoptowane, tez moga po latach zostac uszczesliwione przez biologicznych rodzicow alimentami? Bo jesli tak to szkoda slow :/
był a PL taki słynny przypadek gdzie oddali dziecko (albo im zabrali) do domu dziecka, potem ona wyszła i ojczulek sobie przypomniał nagle o córeczce no i wniósł o alimenty - DOSTAŁ!
Margonelka
No właśnie oni tu dziś mówią mi,ze 1,5 tyg trzeba czekać. Chyba jednak całkowicie przerzuce się na zamojska diagnostyke. Nie dość,że panie mile to wyniki przez neta, a krew pobiera pan mega delikatnyJa też mam takiego ojca co nie wiem czy w przyszłości nie przyjdzie mi płacić na niego alimentów :/ Nie raz mi się takim tekścikiem odgrażał...także ktoś go podszkolił.
U mnie też pogoda okropna. Duszno,wszystko stoi w miejscu.
Mama po raz drugi
Dzień dobry
Niestety,nawet rodzic pozbawiony praw ma szansę dochodzić swoich praw(?) przed sądem i oczekiwac od dziecka,na które nigdy nie płacił. U mnie jest taka sytuacja. tzn ja pozbawiłam ojca młodego praw już bardzo dawno temu,ale adwokat powiedziała jasno,że tu prawo jest mocno niedopracowane i trzeba całe życie dziecka zbierać dowody,że ojciec się nie interesuje,żeby potem móc dziecko czy samo dziecko już dorosłe,mogło się obronić.
Kurcze,byłam w lab na grupie krwi vol.2 ale próbówek jej zabrakło no i wiecej do tego lab nie idę.
Dziewczyny,które robiły gr krwi w Diagnostyce,długo się czeka na wynik?
miałam na drugi dzień, choć mówią że zwykle trwa ok 5 dni
Margonelka
Jakbyś chciała pieluszki,prześcieradła to jest na wyprawkowym wątku. Kocyki,pościele też mogę podeslac bo kupowalam,zmacalam i juz mniej więcej coś mogę nt powiedziecWitaj w klubie. Widzę że u Ciebie też przerażenie[emoji33] ja dziś wózek jadę oglądać i może z neta już część zamówię ręczniki kosmetyki pieluszki itp macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro? Apteka to gemini rzeczywiście jest taniej. Zastanawiam się nad termometrem dla dzidziusia macie jakieś polecane. ?
reklama
pysia1986
Bo to Polska ! K.....wa u mnie też ryzyko że mój ojciec nagle o dzieciach sobie przypomni. Już mi ciśnienie się dzwiglo chyba kawy nie muszę. Popiepszone kraj. Najpierw niech w pierdlu odwiedzi alimenty które Państwo placiło bo on całe życie na czarno robił i wtedy niech przyjdzie to pewnie nie dożyję I hope!.był a PL taki słynny przypadek gdzie oddali dziecko (albo im zabrali) do domu dziecka, potem ona wyszła i ojczulek sobie przypomniał nagle o córeczce no i wniósł o alimenty - DOSTAŁ!