reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny mam dziś wizytę serduszkową, stres jakiego jeszcze nie miałam!

Trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

reklama
Czesc dziewczyny termin na 26/10 o ile wszystko dobrze pójdzie. Ostatnia miesiaczka 20go stycznia, w lutym powinna byc 15go ale dalej nic, testy robilam 16,17 i 18 blaaade kreski ale są
Lekarz dzis stwierdzil ze to bardzo wczesna ciaza, kazal wrocic za 2 tygodnie, robil test z moczu w gabinecie, stwierdzil ze negatywny a kreska pojawila sie doslownie 3 minuty po wyjsciu z gabinetu, nawet zdjecie zrobilam teraz musze czekac 2 tygodnie, mieszkam w irlandii i tu niestety testow z krwii nie robia, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Powodzenia...kreska bědzie z dnia na dzień co raz ciemniejsza. Trzymam kciuki.
Nie rozumiem dlaczego u "was" nie można bety zrobić...to nie fair.
A inne badania typu morfologia, cukier czy np na obecność pasożytów możecie sami wykonywać?

Wizyta 19.03.18->czekamy

Ja jem od 3 dni żurek. Jak zrobiłam to 2 litry bo wiedziałam że szybko mi się nie przeje. A na śniadanie kanapka z koncentratem. I tak jak w poprzedniej ciąży mięso na talerzu nie zjem, będę mielic w buzi ale nie umiem połknąc. I wczoraj sobie pepsi kupiłam bo niczym się napić nie mogłam.

Powodzenia. Kto jak ktovalw my rozumiemy Twój stres [emoji14]
O której wizyta?
Będzie dobrze.

Wizyta 19.03.18->czekamy
Lekarz przyjmuje od 10, ale już przyjechałam się ustawić w kolejce. Niestety 4 osoby przede mną. Poczekam pewnie do 12. Kolejna wizyta już chyba prywatnie bo to ogromna strata czasu tak siedzieć i czekać.

Na kiedy macie następna wizytę? Mi powiedziała, ze mam przyjść za 3 tyg z wynikami badań. Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z nfz. Jaki jest okres oczekiwania na wizytę z nfz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Na kiedy macie następna wizytę? Mi powiedziała, ze mam przyjść za 3 tyg z wynikami badań. Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z nfz. Jaki jest okres oczekiwania na wizytę z nfz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie tydzień. Ale pewnie w każdej przychodni inaczej :)

Do góry