sandralevv93
Fanka BB :)
Otóż to [emoji8][emoji8]Grzesiek i Grzegorz to to samoSandrze chyba chodziło o to ze zdrobnienie ładnie brzmi a oficjalnie już jej się nie podoba
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otóż to [emoji8][emoji8]Grzesiek i Grzegorz to to samoSandrze chyba chodziło o to ze zdrobnienie ładnie brzmi a oficjalnie już jej się nie podoba
![]()
Ta firma o statusie oszusta nadała dzisiaj, ciekawe czy dojdzie na jutro i co będzie w środkuA ja chyba wtopilam z zakupami, ktore chcialam miec na piątek - jedne chyba dojdą po weekendzie, a drugie to w ogole zwatpilam, bo zaczely sie pojawiac komentarze, ze sprzedawca jest oszustem. A ze ja teraz jestem przesadnie nerwowa, to mnie to męczy. Ech, wylaczam kompa, bo ciagle sprawdzam, czy pojawilo sie awizo. Ide po czekolade![]()
To dzwoń jak najszybciej. Ja sobie nie zdawałam sprawy, że takie sesje są tak rozchwytywane. Dobrze, że mnie zna bo chyba dlatego mnie zapisała na ten sierpień. Robiłam u niej sesję na roczek syna, Wielkanoc i dzień matki.To ta co ją sobie upatrzyłam robi zdjęcia w bardzo podobnym stylu. Za łączoną sesje bierze 700 zł. Ciążowa i noworodkowa do 14 dnia życia. Ale kurcze muszę się zapytać o termin bo ona bardzo popularna jest. A ja się dopiero obudziłam z tym.
Ja ostarnio też wracałam od lekarza metrem i z premedytacją kupiłam bilet 20-minutowy, mimo, że wiedziałam, że ze 2 minuty mi nie starczyJa mam prawko ale nie jeżdżę A teraz zaczynać w ciąży to słabo.
Za to ja dzisiaj byłam Asem!
As pomyslunku i ogarnięcia.
P zawiózł mnie na glukoze ale wróciłam metrem bo mam kilka przystanków do domku.
Z racji że nie jeżdżę metrem teraz na zwolnieniu nie ładuje karty miejskiej .
Kupiłam bilet ale UWAGA
Nie skasowałam go.
Przeszłam obok przez otwarte bramki .
Na dole czekał na mnie kanar i niestety mimo brzuszka nie odpuścił mi .
Wiadomo
To premia czy tak co tam dla niego .
Echhh
Brawo ja !
Gdy miałam termin na 15 sierpnia, dostaliśmy zaproszenie na wesele na początek września i odmówiliśmy. Ale urodziłam miesiąc wcześniej i jednak pojechaliśmy z dziećmi (kolejką podmiejską zresztą, bo nam się nagle zepsuło auto) na sam ślub. Na wesele nie poszliśmy z grzeczności, skoro już odmówiliśmy kilka miesięcy wcześniej, ale w sumie dalibyśmy radę być do nocy, tylko wracalibyśmy taxi. W obecnej ciąży mieliśmy zaproszenie na początku II trymestru, państwo młodzi powiedzieli, że możemy jeszcze tydzień przed weselem się zdecydować, że dadzą radę w lokalu nas zmieścić, ale ja byłam w takiej kondycji, że chyba do drugiego dania bym nie wytrwała na krześle, więc kilka razy uprzedzałam pannę młodą, że nie będziemy.Tez wtedy mamy [emoji1] jest to bliskiej kuzynki i jak narazie sie wybieramy [emoji4]
Ja za swoją sesję będę płacić 470 zl. Mam 15 ujęć plus makijaż. Chce mieć 10 ujęć sama A 5 takie rodzinne z mężem i synkiem [emoji4]. Jak dzwoniłam pod koniec kwietnia to ledwo mnie zapisała na sierpień. Podoba mi się to że ma stylizacje i nie trzeba się martwić[emoji4]. Takie robi zdjęcia .Zobacz załącznik 876787Zobacz załącznik 876788
Ja ostarnio też wracałam od lekarza metrem i z premedytacją kupiłam bilet 20-minutowy, mimo, że wiedziałam, że ze 2 minuty mi nie starczyjadę sobie już przed ostatnią stacją, a tu pyk, słyszę w oddali charakterystyczny dźwięk kanarowego czytnika. Na szczęście nowe metro, bez przedziałów, więc powolutku wstałam i przeszłam nieco dalej, zaraz zatrzymało się na stacji, więc mi się upiekło
ale już z 3 min jechałam bez ważnego biletu.
Mi się wydaje, że raczej 200 zł to bardzo tanio... Może ze zgodą na publikację w portfolio w Interniecie? Bo 200 zł to osiedlowi fotografowie biorą za 3 foto w swoim studio.cena KOLOSALNA! moja kuzynka robiła za 200zł w tym 5 przepieknyuch kreacji 15 zdjec do obrobki a wszystkie z sesji dostala w cenie