Wonderful
Fanka BB :)
Ja tak samo.Ja pije sok z żurawiny 100% bez cukru wyniki ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo.Ja pije sok z żurawiny 100% bez cukru wyniki ok
Mój, jak mu pokazała wyniki glukozy to mówi do mnie Cukiereczku, słodziaczku, Landryneczko... aż musiałam poduszkę w jego stronę skierować żeby sie uspokoiłMój M ostatnio gdzieś wyczytał,że rozum ciężarnej jest jak gąbka. Ja mówię że niby taki chłonny? A on nie, że tak przecieka [emoji23] [emoji23] i teraz jak coś palne to mówi na mnie Ty moja gąbeczko [emoji12] [emoji12] A jak oglądaliśmy mecz Portugalii i się go zapytałam jak się nazywa Ronaldo to po prostu padł...
No właśnie teraz bardzo uważałam, żeby pobrać próbkę, bo ostatnio już były pojedyncze w polu widzenia.A jestes pewna ze dobrze próbkę pobralas? Moze zanieczyszczona? Chociaz leukocytow nie powinno być wcale... Jesli dobrze kojarze to one z nadciśnieniem maja zwiazek :/
Dziewczyny juz tu pisaly ze to nie ma zwiazku tak czy inaczej kiedy masz wizyte?No właśnie teraz bardzo uważałam, żeby pobrać próbkę, bo ostatnio już były pojedyncze w polu widzenia.
Nadciśnienia to na bank nie mam, bo ja ostatnio cały czas mam 100/60.
Wiadomo, że lekarz wyniki zobaczy [emoji6]Jeeeezu dziewczyny nie siejcie teorii z badaniami -,- mam nadzieje ze żadna sobie nie weźmie do serca i z pomocą forum leczyć się nie będzie. Leukocyty w moczu są z piardyliarda różnych powodów nie tylko z nadciśnienia. Wyniki robicie na zlecenie lekarza to i jemu je trzeba pokazać [emoji6]
A żurawina owszem pomaga - zakwasza środowisko w pęcherzu moczowym, a wiec bakterie maja niedogodne warunki do namnażania ale to raczej jako forma zapobiegania niż leczenia[emoji6]
Kupiłam stanik 75H...
Jeeeezu dziewczyny nie siejcie teorii z badaniami -,- mam nadzieje ze żadna sobie nie weźmie do serca i z pomocą forum leczyć się nie będzie. Leukocyty w moczu są z piardyliarda różnych powodów nie tylko z nadciśnienia. Wyniki robicie na zlecenie lekarza to i jemu je trzeba pokazać [emoji6]
A żurawina owszem pomaga - zakwasza środowisko w pęcherzu moczowym, a wiec bakterie maja niedogodne warunki do namnażania ale to raczej jako forma zapobiegania niż leczenia[emoji6]