reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny, czy któras z was może mi polecic nie wściekłe drogi laktator dwufazowy elektryczny? Myślałam o tej firmie Canpol, wydaje się ok.

Edit. Już doczytalam że Canpol wolny i głośny :-/

Mnie znajoma poleca laktator elektryczny z firmy Philips Avent ale raczej drogie są .

Ja nie mam pojęcia nie znam się , puki co kupiłam teraz tylko ręczny laktator , też z Philips Avent dałam 125 zł .

reklama
0-12

Bardzo dobrze sobie radzi Ale on przesypia noce od początku i od 2 miesięcy dużo mniej się ćwierci, trochę nadal ale nie ma tak ze spada z łóżka :) taka dumna jestem, ślicznie w tym łóżku wygląda 70x140 :)
Miesięcy Jesień Dziecko Śpiwór Koperta Dla Noworodków Przewijać Dziecko Koc Wrap Słodkie Śpiwory Zimowe Stałe Pościel dla dzieci
Link do: 0 12 Months Autumn Baby Sleeping Bag Envelope For Newborn Baby Winter Swaddle Blanket Wrap Cute Sleeping Bags Solid Baby Bedding-in Sleepsacks from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
A taki do wózka. Ten w roślinki
Dziecko śpiwór trznadel wiatroszczelna Wózka Dziecięcego 0-36 M nóżki 100% Oryginalny Elodie Szczegóły wózek wózek dla dziecka koc
Link do: Baby sleeping bag windproof Baby Stroller bunting 0 36M baby stroller footmuff 100% Original Elodie Details stroller blanket-in Sleepsacks from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Dzięki :D ja wlasnie poluje na cos w stylu pierwszego, bo śpiworki do wózka nie potrzebuję :) ale taki misio do fotelika to super sprawa :D

I jak Twój synek radzi sobie w "dorosłym łóżku"? :D ja sobie mojego narazie nie wyobrażam przenosić (łóżko stoi) ale on to straszny wiercipieta jest. No i mój młodszy bo dopiero 8 miesiecy kończy :) jak mozesz to wrzuc link z tym otulaczem do fotelika bo właśnie też o tym myślałam :D

Do jakiego wieku wasze bobaski spały w łóżeczku ? Tak średnio bo wiem że nie ma reguły przecież .

I w jakim wieku czy ile miały mc np. jak je przeniesliscie z sypilani do osobnego pokoju bobaska ? Hmm ;)

Ja mam zalamke! Przyjechala moja siostra, ma 10-cio miesiecznego synka i moj Igor ciagle go bije, popycha, zabiera zabawki :( On sie tak nigdy nie zachowywal i az mam stracha, jak to bedzie jak sie nasz maly urodzi :( Nie wiem czy to zazdrosc, czy nerwy, bo bawi sie jego zabawkami, ale naprawde przeraza mnie to :(

Bedzie raczej to samo....to normalne... :)
U mnie pomoglo że starszy zamiast zabierać...i wyrywac byl uczony ze ma przyniesc 2 zabawki dla malego.... maly chetnie bral nowe rzeczy od brata.i zstawial to co starszy chcial mu zabrac.. cwiczylismy to z nim.... w momencie gdy te sytuacje wystepowaly.....i u nas pomoglo...
P.s.
(tak wiem ze nie u kazdego to pomoze, nie kazdy ma dzieci jak moje....bo dzieci sa rozne..to logiczne)
....

Ostatnia edycja:
Kurcze wstałam z bólem gardła. Ledwo łykam ślinę :(
Mąż ma wyjątkowo wolne bo ma rozmowę w sprawie pracy bliżej domu. Pojechał wcześniej zawieźć młodego do teściów. Jest plan na malowanie w nowym domu, spotkanie z gościem od mebli kuchennych, o 14.30 wizyta u gina...ale na razie korzystam z błogiej ciszy i nie zamierzam wstawać przez najbliższą godzinę :) :)

Powodzenia u gina i daj znać jak tam bobasek rośnie ;)

reklama
Pierwsza cała noc przespana była jak miała 3 lata... [emoji14] potem jeszcze rok zdarzały się pojedyncze pobudki i właściwie od 4 roku życia śpi od 20 do 7 rano :)
Kurczę, wiem ze to indywidualne, ale jeśli to może aż tyle czasu trwać, to jestem trochę przerażona [emoji14]

Do góry