monami
Fanka BB :)
Hmm a co to za cudo chińskie ? Elektryczny ? Czy jaki... Tani jest ?
Real bubee. Elektryczny. Na jedna lub dwie piersi. Ja kupiłam na jedna za 52 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a co to za cudo chińskie ? Elektryczny ? Czy jaki... Tani jest ?
Trzymam kciuki! Dawak znac po.Dzisiaj usg. Nie moge sie doczekac zeby zobaczyć moje robaczki
nie mam pojęcia, w każdym razie ja cierpię na okropny ból krzyży.... ani chodzic, ani siedzieć, a leżeć tylko na boku (i tak pobolewa) jak żyć?
Wstyd się przyznać ale prawie 3 lata spał w szczebelkowym. U nas ciasno. Jeden pokój mamy u mojej mamy więc na razie nadal we wspólnym pokoju śpimy. Drugie łóżko-wyścigówka niestety również wymiar 120-60 bo inne się tutaj nie zmieści :/Do jakiego wieku wasze bobaski spały w łóżeczku ? Tak średnio bo wiem że nie ma reguły przecież .
I w jakim wieku czy ile miały mc np. jak je przeniesliscie z sypilani do osobnego pokoju bobaska ? Hmm
O której masz wizytę?Dzisiaj usg. Nie moge sie doczekac zeby zobaczyć moje robaczki
Ależ proszę opisuj swój świat do woli. Nie wiem z którego zdania wywnioskowałaś,że Ci tego zabraniam. Ja wyraziłam swój pogląd (można prawda? Czy tylko można przytakiwać Twoim poglądom?) Ty nie widziałaś faceta z różową smyczą A ja nie widziałam osiedla na którym wszyscy faceci to ideały i wszystkie dzieci chodzą na drzemki o tej samej godzinie. Takie życie. Bez spiny [emoji23] [emoji23]
Wiem o tym. Ale jak od czasu do czasu sie zje.wątróbkę to chyba nic sie nie stanie, czy pasztet wlasnie. Miesiac temu zajadalam sie kaszanka z grilla w ktorej było az przesadnie wątróbki...Pewnie chodzi o watrobke. Nie powinno sie jej jeść w ciazy prawie wcale ze wzgledu na witamine A.
Patrz ja nie wiedziałam, że ketony w moczu oznaczają za mało węglowodanów. To już na prawdę nie wiadomo jak jeść. Za dużo nie dobrze za mało jeszcze gorzej. Ja dzisiaj po południu będę miała wyniki moczu ale patrząc na to ile jem i co to mi chyba te ketony nie grożą. Bardziej się boję cukru w moczu. Dobrze że idziesz do diabetologa to na pewno Ci wszystko wyjaśni.Cześć dziewczyny. Ja się w weekend trochę odchamiłam, odwiedziliśmy Wrocław. Miło trochę zmienić otoczenie. Niestety poranek zaczął się od tego, że mam ketony w moczu, czyli dostarczyłam organizmowi za mało węglowodanów, co dla dziecka nie jest korzystne powiem Wam, że nie mam już siły. Nie wiem już co robię źle z tą dietą, jem tyle, że nie czuję głodu, więc myślałam, że jest w porządku, a tu taka niespodzianka dobrze, że w środę mam diabetologa.
Miłego dnia Wam życzę.
Dziewczyny czy któraś z was używała lub używa teraz pasa ciążowego ortopedycznego ?
Czy jest szansa ze pomoże mi na moja obolała miednice ? I będę mogła chodzić normalnie a nie jak 90 letnia babulinka?
Kręgosłup mnie już puścił. Teraz boli mnie przy chodzeniu właśnie tak jakby miednica i bardzo boli jak robię biodrami „kolka” -> więzadła ?
Jest tu jakiś fizjoterapeutyczny spec ? [emoji16]
Do jakiego wieku wasze bobaski spały w łóżeczku ? Tak średnio bo wiem że nie ma reguły przecież .
I w jakim wieku czy ile miały mc np. jak je przeniesliscie z sypilani do osobnego pokoju bobaska ? Hmm
A który dokładnie zamówiłaś jeśli można wiedzieć? Bo jeśli wypróbowany to może i ja się skuszę [emoji3]apropos laktatarów to ten chiński który sobie zamówiłam odsprzedałam kuzynce a sobie zamówiłam identyczny, KUZYNKA ZADOWOLONA! i to najważniejsze no i cena to taniocha