Ljanka
Fanka BB :)
Też mam tyle wzrostu i długo miałam kompleksy że jestem za wysokaTo Wy modelki jesteście. Ja mam 168 i mi się wydaje że ja wysoka jestem [emoji1] [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam tyle wzrostu i długo miałam kompleksy że jestem za wysokaTo Wy modelki jesteście. Ja mam 168 i mi się wydaje że ja wysoka jestem [emoji1] [emoji1]
A i zawsze biorę to żelazo razem z femibion 2. Kurde może to źle?Jak przyjmujesz samo żelazo to warto sobie rozpuścić w wodzie pół tabletki musujące Wit C 1000. Zdecydowanie polepszy wchłanianie.
A no i ja stosuje Sorbifer i na ulotce wyraźnie jest napisane, żeby z 0,5-1h przed posiłkiem stosować.
Sporo produktów zmniejsza jego wchłanianie. Warto zwrócić na to uwagę
Ja tez jem łososia i wogole sushi z różnymi rybami pieczonymi .... a do tego hektolitry sosu sojowego obowiązkowo ...... mój mąż mówi ze mu nie dobrze jak patrzy ile ja tego sosu pochłaniam.... a dla mnie wciąż mało słonegoPakowane, badane:-) jeszcze jakiś czas temu się bałam, ale mama ginekolog na instastory sama jadła wędzonego łososia i mówiła że jak pakowane i nie z bazaru to jest ok. Jakoś tak ufam jej :-)
Chciałabym mieć choć te 10cm więcej
Ok. Ja sama mam na chorizo mega ochote ale sie balam.Pakowane, badane:-) jeszcze jakiś czas temu się bałam, ale mama ginekolog na instastory sama jadła wędzonego łososia i mówiła że jak pakowane i nie z bazaru to jest ok. Jakoś tak ufam jej :-)
Ja mam 175 cm ale ja jestem z "wysokiej" rodziny nigdy jakoś nie miałam kompleksów (no, może to że przez wysokość automatycznie ważę więcej niż osoba 155 cm o tej samej tuszy ) mąż mierzy 185 cm więc różnica chyba w sam razTeż mam tyle wzrostu i długo miałam kompleksy że jestem za wysoka
Rzadkość winogrona u mnie. [emoji6]Win9gron unikajcie... na studiach mowili..chcesz przytyc to jedz winogrona...
Ja też go zażywam, ale nie doczytałam już tego ze trzeba przyjmować 30 min przed posiłkiem [emoji14] co np zmniejsza wchłanianie?
Ja przy wzroście 168 mój mąż ma 184, ale jak założę szpilki to wydaję mi się ze jestem mega wysoka. Inni tez odrazu mówią rany jaka Ty wysoka hehe i tak wbilam sobie to do głowy.Ja mam 175 cm ale ja jestem z "wysokiej" rodziny nigdy jakoś nie miałam kompleksów (no, może to że przez wysokość automatycznie ważę więcej niż osoba 155 cm o tej samej tuszy ) mąż mierzy 185 cm więc różnica chyba w sam raz