Stonkabiedronka
Aktywna w BB
U Nas rodzina sie dowie jak będę szła na zwolnienie, bo już córeczki nie będziemy wozić do teściowej na czas pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedziałam teściowej, Ona resztę załatwiła. Wszyscy wiedzą
Tak w sumie to zazdroszczęA ja już jestem na zwolnieniu a jeszcze nie byłam u ginekologa haha xd szybka jestem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też wizyta 26.02 i chcę powiedzieć rodzinie w wielkanoc. [emoji16]My tez rodzicom i teściom chcemy powiedzieć około Wielkanocy. W pracy planuje poinformować szefa po wizycie 26.02. Powiem Wam ze ja czasem jak siedzę w pracy to sama nie wierze, ze jestem w ciąży[emoji23] bliska koleżanka wie tylko ze się staramy i śmieje się ze ludzie z firmy padną - bo sa przygotowani na ciąże, ale koleżanek które nie maja dzieci ( a ja z trzecim Hihi)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W którym dniu była pierwsza beta I ile wynosiła?Beta nr dwa 160 czyli wzrost 170% wizytą na 26marca NFZ