reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A na zwolnienie chce iść jak tylko będzie już już potwierdzona ciąża i po wizycie. Poprzednia ciąże pracowałam do 6 miesiąca i skończyłam na tym, ze cały 7 brałam antybiotyki na nerki, w 8 wylądowałam w szpitalu przez nerki i podtrzymanie ciąży. I antybiotyki do końca 8 miesiąca. Cały czas leżenie. W 37 tyg 0d urodziłam córeczkę. Wody mi odeszły nagle w domu. Skurczy nie miałam przed odejsciem wód. Albo nie czułam przez ten ból nerek ostatnich 2 miesięcy.

A ja już jestem na zwolnieniu a jeszcze nie byłam u ginekologa haha xd szybka jestem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My tez rodzicom i teściom chcemy powiedzieć około Wielkanocy. W pracy planuje poinformować szefa po wizycie 26.02. Powiem Wam ze ja czasem jak siedzę w pracy to sama nie wierze, ze jestem w ciąży[emoji23] bliska koleżanka wie tylko ze się staramy i śmieje się ze ludzie z firmy padną - bo sa przygotowani na ciąże, ale koleżanek które nie maja dzieci ( a ja z trzecim Hihi)

My tez rodzicom i teściom chcemy powiedzieć około Wielkanocy. W pracy planuje poinformować szefa po wizycie 26.02. Powiem Wam ze ja czasem jak siedzę w pracy to sama nie wierze, ze jestem w ciąży[emoji23] bliska koleżanka wie tylko ze się staramy i śmieje się ze ludzie z firmy padną - bo sa przygotowani na ciąże, ale koleżanek które nie maja dzieci ( a ja z trzecim Hihi)

Ja też wizyta 26.02 i chcę powiedzieć rodzinie w wielkanoc. [emoji16]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy któraś z Was korzystała z kosza Mojżesza? My póki co musimy się szykować na dzielenie z dzidzia sypialni( starszaki maja swoje pokoje) i do czasu wyprowadzki muszę zorganizować coś co zajmuje mało miejsca o jest mobilne. Wózek tez mam upatrzony- spodobal mi się jakieś pol roku temu i sobie obiecałam ze jak nam się kiedyś uda to zaszaleje i kupię Mutsy Evo.

Do góry