Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam straszny sentyment do ubranek - mam multum po jednym jak i drugim synku ale mi szkoda sprzedawac :/ a naprawde fajne i dobre firmy. Tlumacze to tym ze zostawiam dla dzieci moich siostr lub szwagra, w zaleznosci kto pierwszy bedzie mial dzieci - bo nasze jak narazie "rodzynki", kuzynostwa jeszcze nie maja do dzis pamietam jak szykowalam ubranka na mlodszego synka po starszym, siedzialam nad kartonem i plakalam "bo czas tak szybko leci i moj malenki synek juz taki duzy" [emoji23]Jestem chętna.
Sama będę musiała.sie po chłopakach popozbywac np ubranek do chrztu...
O widzisz, ja tez jak jem obiadokolacje ok 18, tak pozniej juz przeważnie nic nie jem i do rana jest ok. Czasem z lakomstwa cos przekasze tylko. A wczoraj zjadlam kolacje o 20:30 no i sie zemscilo przed snem, ale dalam rade, za to rano bylo ssanie ze hejJa jestem w nocy/rano głodna tylko jak późno wieczorem coś zjem. Jak kolację zjem wcześniej to głodu nie czuje ale woda obowiązkowo bo ciągle suszy
Aaaaaa ))
Czyli 24+1 plus tydzień starsze 25+1 to Ho Ho ho proszę Pani tj jest 26 tydzień już
no niby tak, ale lekarz kazał się trzymać tego że jednak jestem "tydzień młodsza" także tego się trzymam, choc doskonale wiem że dzieć starszy
Rozumiem to każdy lekarz inaczej nie ma reguły jeden w górę drugi w dół mówi )