Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam straszny sentyment do ubranek - mam multum po jednym jak i drugim synku ale mi szkoda sprzedawac :/ a naprawde fajne i dobre firmy. Tlumacze to tym ze zostawiam dla dzieci moich siostr lub szwagra, w zaleznosci kto pierwszy bedzie mial dzieci - bo nasze jak narazie "rodzynki", kuzynostwa jeszcze nie majaJestem chętna.
Sama będę musiała.sie po chłopakach popozbywac np ubranek do chrztu...
O widzisz, ja tez jak jem obiadokolacje ok 18, tak pozniej juz przeważnie nic nie jem i do rana jest ok. Czasem z lakomstwa cos przekasze tylko. A wczoraj zjadlam kolacje o 20:30 no i sie zemscilo przed snem, ale dalam rade, za to rano bylo ssanie ze hejJa jestem w nocy/rano głodna tylko jak późno wieczorem coś zjem. Jak kolację zjem wcześniej to głodu nie czujeale woda obowiązkowo bo ciągle suszy
Aaaaaa))
Czyli 24+1 plus tydzień starsze 25+1 to Ho Ho ho proszę Pani tj jest 26 tydzień już![]()
no niby tak, ale lekarz kazał się trzymać tego że jednak jestem "tydzień młodsza" także tego się trzymam, choc doskonale wiem że dzieć starszy![]()
Rozumiem to każdy lekarz inaczej nie ma reguły jeden w górę drugi w dół mówi)