reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jestem chętna.
Sama będę musiała.sie po chłopakach popozbywac np ubranek do chrztu...
Ja mam straszny sentyment do ubranek - mam multum po jednym jak i drugim synku ale mi szkoda sprzedawac :/ a naprawde fajne i dobre firmy. Tlumacze to tym ze zostawiam dla dzieci moich siostr lub szwagra, w zaleznosci kto pierwszy bedzie mial dzieci - bo nasze jak narazie "rodzynki", kuzynostwa jeszcze nie maja :D do dzis pamietam jak szykowalam ubranka na mlodszego synka po starszym, siedzialam nad kartonem i plakalam "bo czas tak szybko leci i moj malenki synek juz taki duzy" [emoji23]

Ja jestem w nocy/rano głodna tylko jak późno wieczorem coś zjem. Jak kolację zjem wcześniej to głodu nie czuje :D ale woda obowiązkowo bo ciągle suszy
O widzisz, ja tez jak jem obiadokolacje ok 18, tak pozniej juz przeważnie nic nie jem i do rana jest ok. Czasem z lakomstwa cos przekasze tylko. A wczoraj zjadlam kolacje o 20:30 no i sie zemscilo przed snem, ale dalam rade, za to rano bylo ssanie ze hej ;)

Ostatnio budze sie rano z burczacym brzuchem i mega ssaniem, a tu jeszcze letrox trzeba na tarczyce wziac i odczekac az sie wchlonie. wtedy wody musze sie napic sporo bo ciezko z glodu wytrzymac. Ciesze sie ze ten apetyt sie zwieksza bo waga u mnie tylko 2kg na plusie.

ja na swojego małża też raczej nie narzekam, zawsze zrobi co ma zrobić ;) na ciężkie zakupy zawsze chodzi on, zaprowadza i wybiera małego (w zależności od zmian w pracy - w jednym tygodniu zaprowadza, w drugim wybiera) głównie on odkurza, myje podłogi i wyciąga/wkłada gary do zmywarki, ogarnia kuchnie i wyrzuca śmieci, po pierwszej zmianie idzie/jedzie gdzieś z dzieckiem, zawozi paczki na pocztę, w weekendy gotuje bo ja pracuje wtedy najwięcej ;) no i całą resztę robię ja :D

reklama
Do góry